nuffnang

Friday, August 7, 2009

hi kawan2 pembaca blog!

dah few days since my last update... bukan taknak tulis entry baru but internet 3g asek sangkut je! midnite cenggini baru nak ok sket, tu pun kadang2 tak ok gak! urghhhhhh! :(

ok... hopefully, within sehari dua ni oklah line ni!

sampai jumpa lagi!

8 comments:

mummYaeesh said...

suspender jek.. ingat ada announcement ape la td.. weols pun da pg buta ni baru mcm ok sket..tp mata jekla ngantuk sbb skang keje overtime..ahaks

kucingorengemok said...

jerebu tebal sgt kot, kacau line :)

NadiahKhair said...

kalau internet line teruk ada gak valid reason. yg nad nih line ok tapi xupdate2 gak. :D

kids sihat?

babyelle said...

sabar ye kak.. saye ni lgla.. duduk kg.. jap line ok.. jap x ok.. tension... xde intenet lagila trase sepi hidupku.. huhuh

makcikkantin said...

line teruk tu mmg lah paling menggangu kalau kita tengah rajin surf....kalu dah malam sgt baru nak okay..hmmm gud nite lah jawab nya, tak gitu

Nurhayati said...

bile nak update ni huhuhuhuh rindu sama adam dan ariana =)

Hezesuze said...

lorr suspen jek...sengal! alah pakai jek streamyx..garenti ok jek...ekeke

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
keje overtime??? maklum la.. dah ketiadaan yantik ye.. susah lah skrg nk g lepak2 mamak ye?!

lina - kucingorengemok,
adess, bkn setakat jerebu nih, ribut petir semua cukup agaknya!

lina - nad,
ala, nad buzy study, lain leee...
kids??!!! makin melasakkkk!

lina - babyelle,
tu la, geram kan bila line tenet wat hal!

lina - makcikkantin,
tu la pasal mck, dah past midnite tu.. bantal dah memanggil2 dah!

lina - nurhayati,
ni ni kita update ye...

lina - hezesuze,
streamyx ok ye.. menarik tertarik da bomb gak cadangan tu!

nuffnang