nuffnang

Wednesday, August 26, 2009

cerita bergambar : shopping dua minggu yg lalu...

dalam erti kata lain... entry letak gambar & tengok gambar sampai lebam!!!
dah le citer yg agak basiiiii..... tapi sebab gambar dah amek, letak la jugak...

saya mulakan edisi cerita bergambar starting from friday (2 minggu yg lalu...)


FRIDAY
hubby ada hal di dengkil.. so, ikut la kan...
settle semua, sampai area Putrajaya dah 9.30pm...
tp, sebab mmg jenis getik2 kalau dah nampak shopping mall tu... pergi lah jugak ke Alamanda..
dalam kedai2 semua sah sibuk nak tutup tu, sempat lagi....

tudung from butik giilyn (buy 2 free 1)!!!


kasut utk anak dara saya!!!
ariana dah mula berjalan, adalah dalam 10-11 steps!!! yeayyyyy!


SATURDAY
mula2 saya kesini... (keluar rumah pun dah lepas zuhur)...
tak byk pilihan lah... (tipu!!! saya yg susah nak pilig coz berdukung yg kecik tu!!!)

2 je yg saya beli... keduanya tulisan Tony Parsons..
yg nampak muka elmo & bob tu adam lah yg pilih!


dari PJ, patah balik ke Sunway Pyramid....
sampai je terus makan..! lapar lah...!



foods yg sedap sangat! tp jgn tanya saya apa nama those foods yg dlm pictures tu.... mmg saya tak ingat!!!
dah kenyang.... sambung jalan2 cari pasal!
baju anak2....
botol susu anak2...
dalam dok nyampah2 kat avent pun, beli avent gak! uikkkkk!
ni kisah love-hate saya kat avent dulu!
attitude by g.a... hubby's latest smell!!! urrmmmmm....!
baju2 baru diri sendiri!
i asked once kat blog stoller apa yg i should buy for my lil boy..
entry sini... so, we settled for this.. COMBI...
it can carry up to 25kg, very lightweight and yg penting it cost me only rm899 after less!!! yeayyy! (ye lah, as i said before... taknak yg exceed rm1k!)
SUNDAY
hubby dapat jemputan oleh company GEV yg buat bowling match utk diaorang punya clients...
ingat ke dapat invitations utk main bowling rupa2nya, utk bg hadiah to all the pamenang2...
sekitar event...
adam lepak je tengok orang main bowling sambil makan hotdog & popcorn!
the prize giving ceremony buat kat penang village cafe... siap ada buffet hi-tea...! best2 makan freeee!!!
dah habis semua, sebelum balik.....
baju anak2....
perfume armani diamonds & estee lauder extra brightening powder makeup utk diri sendiri!
(ohhh, i love this powder very much!!!! very blend to my skin, macam tak pakai pedak pun!) / armani code deodarant utk hubby...

tudung lagi...... pun dari giilyn (en asben, weekend ni bawak gi hajaba plsssss.....!!! nak cari tudung raya laaaa...)

MONDAY
hubby sampai rumah.... makan lebih kurang, pas solat maghrib terus pi....
Aeon Bukit Tinggi
macam2 ada!!!!



8 comments:

en_me said...

sonoknya anak dara dh mula jalannns kanns.. ehehe, salamm ramadhan akak lina ittewww

linahilmin said...

lina - en_me,
a'ah la... mummynyer yg over excited gittew!!! salam ramadhan...

honeylanz said...

lina, jelesnye dpt pg byk tmpt yg best2!! has rs mcm lama dah x "kuar" rmh ;)hehehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah dah sopping raya dah ;-)

Awin Roslin said...

along, i've emailed your kids' pics. did you receive it?

linahilmin said...

lina - honeylanz,
ala.. has gi keje kira keluar lah tu... i ni weekdays dok terperap kat rumah!

lina - diana,
ala d.. kebetulan semua mende nak abis masa ni lak!

lina - awin roslin,
ye dah dapat cik awin... thanks ya!

Nurhayati said...

fuyooo 3 hari soping bestnye..
kasut anak daramu sangat cantekkk
oshkosh, poney, avent wah wah wah

tony romassss aduhaiiii

meroyan jap hihi

linahilmin said...

lina - nurhayati,
takpe, takpe yatt.. nanti dah gi metrojaya hilang lah meroyan tu!!! :p

nuffnang