nuffnang

Saturday, August 29, 2009

parkson subang parade ada sale lah!!!

semalam (jumaat), selepas terawikh, kira2 9.30pm kitaorang bersemangat nak ke parkson subang parade...
niat nak pi cuma nak cari avent teats & mascara je... ni pun pasal dpt tau bonuslink nyer promo (x 5 points).. dah le baru je redeem bonuslink, tu yg tertambah excited nak pegi tu!!! keluar dah 9.30... sampai, cari parking, bla bla.... mmg kelam kabut lah....

tapi, seperti biasa....
sempat lagi......


benetton utk anak2...
(sayang tak sempat tengok pumpkin patch!!!)



jug & sudip presto tescoma (murah tau, rm19.90 je after 70% off!!!! dahle ada 3 years warranty!)
yg pki baju powerpuff girl tu sesaje, sibuk bila mummy nak snappy2!!!



akemi's bedsheet....
giler murah nih!!!! kebetulan ada lak happy hour's sale!!!!
so, beli satu utk mummy & satu utk adam...


tapi yg plg i excited....
dapat beli mende ni.....
suka sangat2!!!!!
*


*


*


*


*


*


*


*


*

tadaaaaaaaa!!!

MAXIM'S!!!!!!!
this one ada less 70% (klu takde less mmg tak beli laaaaa!!!!)

pada peminat corningware, corelle, pyrex, visions.... silalah terjah, coz ada sale gila2.. (but, sorry i tak sure brp price range, x sempat jengah pun... tp nampak ramai orang dok angkut 3/4 kotak sorang)...
(en asben, i ngidam nak visions 1 set, boleyyyyyyyy???????)



ps- ngidam diatas bkn sbb pregnant ye!!! kang ada speculation lakkk! ahakkkksssss

6 comments:

honeylanz said...

caya x has x pernah sampai subang parade!

lina, pasal beli EL online tuh. has beli dr www.bbcmi. com
has x byr online tau. sbb takut x de stock. tkt lambat dpt refund. so has buat term C.O.D.

linahilmin said...

lina - honeylanz,
caya!!!! sebab lina tak penah pi pavi!!! the gardens pun baru pi skali je (tu pun pasal cari coach!!!)

MN said...

oh, ni yang pegi nih!

linahilmin said...

lina - MN,
pegi jgn tak pegi MN... cari set pinggan magkuk tuk raya!!!

mummYaeesh said...

sakan..sampai bila ni babe??

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
klu tak salah sampai 7sept kot... terjah!!!!

nuffnang