nuffnang

Wednesday, August 26, 2009

rezeki raya :)

Alhamdulillah.....
rezeki... rezeki.....

fresh from the oven.... baru sampai tadi!!!
semalam dpt letter kata lagi 14 working days..... tup, tup... hari ni dah sampai..

Thank you lhdn!!!!




7 comments:

honeylanz said...

jeles!! this year kami ke tambah $$$.

Madam Lilly said...

untung....aku juga tak der bonus aper2

Hezesuze said...

rejeki??? engak paham dong...ekekek

Nurhayati said...

wah bestnye... tu tanda suh soping tu hihi

linahilmin said...

lina - honeylanz,
alahai has, banyak ke kena tambah?? ni pun dia minus rm100 lewat submit form katanya!

lina - madamlilly,
bmr tak kasi bonus ke??? masih kudukut mcm dulu!!!

lina - hezesuze,
ni lhdn bayar balik lebihan cukai yg kita bayar kat diaorang...
sis, apsal tak leh masuk bloggggg! frust tul!

lina - nurhayati,
ha ha... macam paham2 je tau!!!

en_me said...

masyukkk teww..

linahilmin said...

lina - en_me,
masyukkkk.... leh la wat top-up bajet raya! ahaksss!

nuffnang