nuffnang

Monday, August 10, 2009

MPH mega stock clearance datang lagi!!!

12 to 16 August 2009


MPH Mega Stock Clearance
Up to 70% Off


Time : 10am – 8pm

Tel : 016-6073 733

location :
Dataran Hamodal
No. 4
Jalan Bersatu 13/4
Section 13
46200 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia


http://www.mphonline.com/






ps- en asben, boleh kita pegi tak???? boleh laaaaa.....

9 comments:

honeylanz said...

mesti mcm2 novel leh beli nnt...

linahilmin said...

lina - honeylanz,
tp mesti takde malay novel macam yg bln july tu!

Ms Lola said...

Ayayai.. selalu macam ni. Org dah beli buku bnyk2, tetica ada clearance

Nurhayati said...

wah best2x.. nak beli buku tuk zara..

kucingorengemok said...

tak pernahnya nak buat sale kat kajang/bangi/putrajaya, hihi... pj kang nak pegi je sesat 2 jam :)

linahilmin said...

lina - ms lola,
takpe, takpe... boleh beli lagi! :p

lina - nurhayati,
buku2 utk kids mesti murah2.. mesti mummy byk shopping utk zara nanti!

linahilmin said...

lina - kucingorengemok,
ala, guna je gps bergerak yakni tanya orang2 kat area situ especially stat minyak!

Mrs LVoe said...

uwaaaaaaaaaaaaa nape time dia buat hubby sha lum balik.. sob sob sob

linahilmin said...

lina - mrslvoe,
sha, email la dia tanya buku apa dia nak... then sha gi la ngan adik ke friends ke, shopping books utk hubby..

nuffnang