nuffnang

Monday, August 24, 2009

gambar curi......

saya curi gambar anak2 saya dr blog cik awin roslin
thanks ya sis, untuk pictures yg cantik2 ni!!! (ye, anda memang layak jd adik ipar along!!!!)


ADAM DZARIF & ARIANA DAMIA



8 comments:

makcikkantin said...

comelnye anak2 (ih ih dok rasa mcm cucu mck pulak!-bila nak bercucu nih)

Hezesuze said...

Lina! ze geram btol ler tgok muka damia tu...rasa nk cubit2 jek pp dia tu..ahaks!

honeylanz said...

last pic tu creative jurufoto nye!!

Awin Roslin said...

anak2 along mmg comel nk buat mcm mana! :D ariana tu mmg fotogenik tu. kalau diasah bakatnye kot2 jadi model ke hape ke nanti. hihi.

Nurhayati said...

ala senyuman ariana damia buat hatiku berbunga riang.

adam dzarif plak wat hatiku cair hihihi

linahilmin said...

lina - makcikkantin,
ala, mck pun tak lama lg la tu... alif sket ari lagi dah keje.. bercucu lah mck pas tu!!! nenek vouge gitu!

lina - hezesuze,
pipi mak dia pun tembam gak, taknak try cubit!!???

lina - honeylanz,
tu lah has, rajin tul mengedit...

lina - awinroslin,
model??? ermmmm kang tak larat mummynyer nak jaga!!!

lina - nurhayati,
cair ke??? agak2 leh kita jadi besan tak???!!! :p

Madam Lilly said...

Senyum ariana sebiji macam ko la na

linahilmin said...

lina - madamlilly,
yaey!!! suka aku orang kata mcm akuuuu!!!

nuffnang