nuffnang

Friday, August 28, 2009

TAIPING : kedai emas weng yip

memang dari kecik kalau my dad nak beli barang kemas mesti pergi kedai ni...
kira kawan lama my dad lah ni....
emasnya cantik & harga mmg boleh tawar menawar....
kedai uncle ngan antie ni terletak kat (lorong depan Yut Sun... selang 2/3 kedai ngan kedai grg pisang yg famous tu...)



ingat ke nak cari something utk ariana masa birthday dia nanti, tp memandangkan raya pun dah dekat... beli je lah masa balik taiping minggu lalu...
beli dua rantai tangan, satu kiri, satu kanan..... nanti kalau adik dah jalan proper & ada rezeki lebih bolehlah beli anklet lak....(Insyallah...)



ni adam & paksu

6 comments:

Awin Roslin said...

adam dengan paksu dah macam bee dah. sorang hitam, sorang kuning. hoho.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah bling2 ler ariana nie time raya nanti ;-)

honeylanz said...

suka tgk bdk ppuan pakai anklet. cute aja.

Nurhayati said...

wah wah wah teruja!!!
kiri kanan ada.. itu baru anak.. kalau mak dia taktau la camne kan hihihi

makcikkantin said...

wah, ariana dapat kiri kanan. mama dia lagi hebat, kiri kanan, ataih bawah pe...

linahilmin said...

lina - awin roslin,
supposed paksu pki t dia yg yellow tu, baru leh sedondon ngan adam!

lina - diana,
buat 'pemanis' kata orang...

lina - honeylanz,
siler siler dapat kan baby girl cepat2!!!

lina - nurhayati & makcikkantin,
pasai anak dah dapat, mak nya melopong sajorkkkkk!

nuffnang