nuffnang

Monday, August 10, 2009

saturday @ subang parade

holla friendssss!

wah, akibat lama tak berblog (lama kerrrr????) terus blur taktau nak start macammn...

ni citer last saturday (kelmarin la kiranya), petang around 2pm baru keluar rumah, teman hubby ada hal kat pj.. then terus gi subang parade (sabtu minggu sebelummnya pun pegi sbg parade & ahad ke aeon bkt tinggi edisi jalan2 cari pasal!), dari rumah mmg dah berniat, kalau gi subang parade nanti just nak pegi bayar celcom hp bill & makan je..... tup tup.... dengan pumpkin patch utk anak la..., ngan office wear bapa kepada anak2 la..., himalaya vitamins la..., ada lagi tapi tak ingat dah!

makan kat yanti sate rasa thai.... (satu lagi masalah, tak ingat nama kedai ni, ala kt LG floor, keluar from tepi famous amos tu...

since gambar2 barangan shopping malas nak snap, tengok gambar2 food je lah ye....


appertizer...
chicken satay 10cucuk, sedap lah gravy dia!



fried koay teow with gravy.... sedap nih, byk adam makan!



hubby makan ni, thai's fried rice



buttered prawn yg agak manis...!



seafood tomyam yg power!



not bad makan kat sini, price pun ok... reasonable lah!



hero kesayangan saya.... minum milo



hero kesayangan saya lagi....
adam dzarif ngan kotak big appple donut yg ada 2 pcs semi glazed donuts...


itu saja citer hari sabtu...
hari ahad duduk rumah je, tak kemana2...

tata....

11 comments:

CATZ said...

sedapnya tgk fried kuew teow tuu....
comelll adam...
:)

linahilmin said...

lina - catz,
mmg sedap catz... ikut tekak akak ngan adam lah! :p
catz dah balik dr hk ke?

Awin Roslin said...

the food. *drooling*
pos ke lendu boleh tak along? haha. :D

kucingorengemok said...

adoihhh, lama dah teringin nak donut... err, dan kari kepala ikan, abc, mi hun putih, bla bla (makin dekat nak puasa list makin panjang)

MommyCT said...

salam... subang parade w/pon kecik tetap bisa merobek poket ..hehe

Hezesuze said...

whoiiii lina..asyik jln2 carik pasal je kekdahnye ek..ni bila nk jmpa ze ni...ekekeke

linahilmin said...

lina - awin roslin,
klu pos either basi ditengah jalan or jadi santapan brader posmen! :p

lina - kucingorengemok,
KOG, penah tak makan donut yg kecik2 tu (pernah beli kat tesco puchong), sedap lah donut tu, dah lah comei je...

lina - mommyCT,
salam mommy CT..
tau takpe...!!! nampak mcm takpe pa pe je sbg parade tu kan! ahakksss..

lina - hezesuze,
lina nak mintak sis email lina no hp heze la.. (hp + simcard rosak daaaa!) kita lately ni slalu pi klang tau!

Nurhayati said...

wiken kami tak kemana.. memandangkan H1N1 ni wat seriau lak.. percaya la kami takkuar hehe

nampak kuehtiaw ngan gravy tu kecur airliur ku huhuhu

linahilmin said...

lina - nurhayati,
wah tahan daulat tul yati boleh dok umah ye!

Mrs LVoe said...

my family fav place.. skali pegi cni mau kopek gak pocket ;-)

satay ctu sedap.. kitaorg dh penah bjalan akn lepak ctu mkn satay & abc

linahilmin said...

lina - mrslvoe,
aah kan sha, tpt tu kecik tp boleh merabakkan poket gak! isk isk isk..
satay mmg sedap, abc pun nampak sedap, nanti akak try!

nuffnang