nuffnang

Tuesday, July 7, 2009

welcome to the family......

.... to our latest family member. My aunt yg stay kat Bandar Mahkota, Cheras baru bersalin to a baby girl, so last Sunday kitaorang pun pegilah melawat....
malangnya, satu gambar gambar baby pun tak amek! sendiri yg gila cam-whoring!!!! lol!
'sarah alisa amanina' selamat lahir kedunia!

-gambar2 sekitar rumah my aunt je yg ada-


cats & anak bujang kesayangan saya yg main ngan cats...


my bro with his gf...


ariana damia with kak awin

balik dari bandar mahkota terus pegi sunway pyramid...
sesi jalan2 cari pasal...


stop makan kat Chicken hartz Buffet



happy bila dapat makan, bersembang sampai tak ingat dunia ngan family camni!
happy me!



ps- buah hati kesayangan saya, ariana damia is 9 mth old today!

5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alamak gmbr baby jer tak der .. takper ler yg penting dpt kumpul sumer ahli keluarga ;-)

Hezesuze said...

tp kalo dpt gath ngan bloggers2 lg besh ler lina...

p/s bila u free nk jumpa weols kekdahnye..huhuhu

kucingorengemok said...

tak meriah la kalau berkumpul 1 family takde makan, kan, hehe

linahilmin said...

lina - diana,
tu la, boleh la lupa.. ralit bergebang!

lina - hezesuze,
tu la... tingin nk ikut, tp hubby gue payah sket bab2 gini ha!

lina - kucingorengemok,
kog, betul betul betul... (sambil pegang lemak2 yg AMAT banyak kat badan2 nih!)

mummYaeesh said...

da lama giler tak buffet dkt chicken hartz tu...ada lagi ek??

happy 9mths old damia...btw, cam comey jek ur bro punye gf tu!

nuffnang