nuffnang

Wednesday, July 15, 2009

TAG banci anak2....

tag ni datangnya dari honeylanz



1- Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
2 orang.. 1st boy, 2nd girl




2- Bila perancangan anda untuk menambah anak?
rasa cam dah cukup je quota... :)




3- Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
ADAM DZARIF : nama nabi, ikutan, taladan, kacak, bijak, periang
ARIANA DAMIA : yang cantik , bijaksana




4- Siapakah yang memberikan nama anak anda?
adam, mummy yg kasi... dzarif, daddy yg kasi (from books...)
ariana, daddy kasi.. ilham dr lagu 'my baby you.. then tengok meaning dlm islam bagus lak.., damia, dari buku & google.. tu pun sebab nk match kan huruf 'd' mcm abang dia.




5- Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
sendiri, buku & google...




6- Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
kalau boy, Aaron Dzarif.... klu girl takde idea lagi.... ye ye je...
tp dua cukup kot! :p




7- Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
beza abang & adik, 2 thn 3bln...




8- Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy? nyatakan sebabnyer?
rasa cam cukup dua, tp semua kuasa Allah kan.. klu dah ada tu, ingat nk boy la..




9- Ape ciri2 persamaan anda & anak anda?
saya & adam & ariana = kalau demam ke, tak sihat ke.. bawak je gi shopping ke, jalan2 ke mesti ok! tak yah susah2 jumpa doctor!





Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.








has.... akhirnya dah berjaya siap kan tag dr u!

since lamaaaaaa sgt kita peram tag ni, so kita tak tag sapa...







ps- ada lagi ke sesapa yg tag kita, tp kita terlepas pandang... inform kay!

2 comments:

honeylanz said...

hehehe..best la lina dah ada sepasang..bab persamaan tu yg x tahan...hehehe

linahilmin said...

lina - has,
iye lah has... daddy kata klu daddy demam je kena jumpa doc, nkn ubat then rest.. org lain dlm umah ni klu demam bwk gi jln je!

nuffnang