nuffnang

Monday, July 13, 2009

ADAM DZARIF, the birthday boy....



happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday ADAM DZARIF,
happy birthday to you......

comel kan cup cakes ni.....

suka sangat dapat elmo - sesame street story, sliding & storybook tu...

kfc, it's finger licking good!

the birthday boy lil sis...







ps - these cute yet yummy cuppies are made by my bff, ude...
thanks beb, adam love it so much...
kek dia mmg sedap, tak manis sangat, tak muak & kemas...
but keep in mind, this lovely lady is 7mth preggy, so klu nak order silalah tanya betul2 ye..
ni fotopages ude : http://sweetnufar.fotopages.com/


anty ude & ariana....
sayang masa birthday ariana nanti ude anty ni tengah dlm pantang, klu tak mesti order kek ngan anty ude!




12 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhhh sgt2 santek cupies itu .. dorg semua excited heppi ;-)

linahilmin said...

lina - diana,
d, cantik & sedap! diaorg mmg hepi, tp mummy diaorg yg lebih2 hepi!

reena said...

Happy birthday Adam Dzarif!

P/S: Kakak, dah beli Harry Potter ke blom? Next week dah nak start Half-Blood Prince. Hehe.

Hezesuze said...

hepi besday to adam....wah cedappnye cupcakes tu....

kucingorengemok said...

happy belated birthday! :)

babyelle said...

happy belated birthday handsome boi adam dzarif! bagusnye adam rajin bace buku... senang hati mummy die.. ;) adam, be a gud boi okehh..

NadiahKhair said...

HAPPY BIRTHDAY ADAM!!!!

Semoga menjadi anak yg baik dan soleh. Amin.

Mama bagi pressie ape? :D

linahilmin said...

lina - reena,
tq reena
kena booking la if nak 1 set...

lina - hezesuze,
tq sis..
mmg sedap!

lina - kucingorengemok,
tq KOG

lina - bebyelle,
tq elle, hopefully dah skolah nanti pun rajin baca buku skolah!

lina - nadiah khair,
tq nad! amin..
buku elmo mummy yg kasi, tu yg ada dlm gambar! :p

DYLA said...

eppi besday adam dzarif... dekat2 besday ngan aunty ler...

en_me said...

hepi belated besday wat adam dzarif tewww.. chomeyyy

linahilmin said...

lina - dyla,
tq dyla..
eh eh.. bila birthday dyla? takpe nanti kita gi check kat blog dyla..

lina - en_me,
tq e-_me....

CatlinaFly said...

wah suke kay ep ci yer...seronok kan tgk anak2 membesar depan mata...

cuppies tu pun cumel mcm empunya bdn yg sambut besday tu...

nuffnang