nuffnang

Monday, July 20, 2009

mesti beli....

4 buku yg mesti beli....

2 buku dari publisher favourite saya: jemari seni
boleh beli online starting on july 22, nak tunggu kat kedai lambat, by ogos baru ada!
mesti beli tau! saya recommend sangat2! gabungan 3 cerita dari 3 penulis hebat: syud, hlovate & kak su...
thanks kak su, i lap uuuuuu!!!

2 buku lagi hasil tulisan saudara Faisal Tehrani













ps- support our local novelist!

6 comments:

honeylanz said...

harus has order sama.. bahan bacaan dah abis gitu ;)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

harussssssssssss juga ku beli nantieeeeeeeeee TQ ;-)

Awin Roslin said...

anyway, i saw twenties girl kat mph dah!

NadiahKhair said...

hoho. rajin mak anak 2 nih membaca. nad nih nak baca paper pun bercinta. time tuh la nak minum la nak makan la.

Nurhayati said...

ni buat nak gi terjah beli buku.. kalau dah kata mesti beli tu wajib la kan. ;)

linahilmin said...

lina - honeylanz,
oreder jgn x order has!

lina - diana,
siler2 siler.... mesti puas hati baca nanti!

lina - awin roslin,
i saw it oso, but the price still expensive (unless dpt duit terpijat mn2 leh beli), if not i've to wait till pb cheaper version.. err.. a year from now??!!

lina - nadiahkhair,
ala nad, i baca malam2 masa semua dah tido! endup esok bangun tido cam zombie!

lina - nurhayati,
ye.. ni edisi wajib beli nih! :)

nuffnang