nuffnang

Friday, July 10, 2009

watie a.k.a mummy yaeesh.....

watie,
petang yg berangin2 sepoi bahasa di kota kemuning ni tetiba je hujan...
semua pasal u tau!
bila bukak post box tadi, i terpinga2 jap... tetiba ada envelope poslaju dgn nama & address u kat belakang envelope tu...
i pun bukak la dengan rakusnya... (betul, cuba tengok sampul tu ngan wrapping paper tu...)...
dengan kad ucapan comel beserta ucapan 'happy belated birthday' u dah buat airmata i menitis2...
terharu sangat!
gembira tak payah cakaplah.... amat sangat!
thanks sesangat untuk present ni....
thanks juga untuk 'persahabatan' ni....


bookmark yg amat cantik, siap tulis coach tu.. ngan sebijik diamond!

cantikkkkkk!

dulu i 'tanda' buku2 yg i tengah baca camni tau...


sekarang.... serious watie, cantik sangat bookmark ni!

sukerrrrrr!

ps- i lap u!

8 comments:

MamaFaMi said...

So sweet looking gift you got there. Untungnya badan!

Nurhayati said...

wahhhhhh sangat cantik.. memang sesuai tuk orang yang suka membaca ni.. ;)

linahilmin said...

lina - mamafami,
mmg sweet ma... sesweet tuan punya, eh salah.. sesweet org yg beri!

lina - nurhayati,
tu lah, suka gila!

mummYaeesh said...

wah sebab bookmark tu terus ujan ek kota kemuning..ahaks!

really glad u like it!nothing much tu jek yg mmpu but yg penting practical..nak beli u one of d books yg u list down aritu takut u da terbeli lak..so play safe amik book mark la..confirm mmg guna!woohoo..

act da perap lama gak la..ingat nak by hand masa gathering or bday yaeesh skali u cant make it lak..so post jek la!tu yg jd belated..hiks

mummYaeesh said...

oo lupe lak..thanx for d special n3!title yg tak tahan tu..woohoo

en_me said...

sweetnyerr..

Mrs LVoe said...

u r so lucky!

dr aritu sha nk order bookmark nie tp slalu ;upa. kena search balik blog tu

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
thanks darl... really really love it!

lina - en_me,
yup! :p

lina - mrs lvoe,
a'ah sha, lucky sgt!
nanti sha bgtau i blog mn ada jual.. thanks dear.

nuffnang