nuffnang

Thursday, June 11, 2009

TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN

Pada semua kawan2 yg wish birthday saya semalam, thanks a lot ya...
terharu sangat2...
ada ucapan yg ditinggalkan di blog, facebook, sms, email... saya hargai doa2 dari kalian...

disebabkan takleh nak balas apa2.... nak ajak makan kek sorang sikit pun jauh... hari saya akan ke 'rumah' anda semua & click banner nuffnang anda!!! itu je yg sama mampu lakukan sebagai tanda terima kasih saya!

Again, thank you so much, friends!


ps- ucapan selamat hari lahir juga (10 june) untuk :
- abang kepada mummyyaeesh... (pengantin baru nih!)
- abang zaini yg berada di brunei (bila nak celeb sama2 nih??)
- sis dazlin from land below the wind.. lina rindu u sangat2!

5 comments:

Nurhayati said...

alaaaa nak kek jua hihi

honeylanz said...

nampak sedapnye cake tu..

linahilmin said...

lina - nurhayati,
meh dtg sini... ada lg tu dlm fridge.. :p

lina - honeylanz,
sedap... sama sedap ngan jumpah kalori yg masuk!!! :p

reena said...

Kakak!!!! Ya ampunnnnnnnnnnnn. Baru masuk blog ni. Dah terlepas birthday akak rupanya! Happy belated birthday! Semoga Allah panjangkan umur akak, murahkan rezeki akak selalu dan bahagia selalu dunia akhirat bersama keluarga. Amin.

linahilmin said...

ala... wat marathon blog ke, sampai jumpa yg ni..
thanks ye reena.. Aminnnnn!
doa yg baik2 juga utk reena.

nuffnang