nuffnang

Friday, June 19, 2009

apa hadiah hari lahir untuk anak lelaki 3 tahun?

hari ini dlm sejarah : tajuk entry paling panjang!!!


1. toys
(senang citer, let him choose apa yg dia nak)




2. books
(ala, everyweeks pun buy him new books.... tp bagus, adam treasure semua buku2 dia!)

3. bedsheet & comforter - disney collection.... comel!

(ni mummy yg nak sebenarnya!!!)







my lil boy's birthday is coming soon... tp mummy nyer dok tak tau nak beli apa kat dia...
kawan2.. seperti biasa,
ada idea tak?


15 comments:

Hezesuze said...

nk TOY R US ler mummy ooiii..

honeylanz said...

1st : (from daddy) beli toys-adam minat thomas n fren?

2nd : (from mommy) beli bedsheet : hmm beli his fav.cartoon character

ni yg antara has pernah beli utk ac la..mesti 2 hadiah gitu ( abah & mama )

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hadiah utk my dear adam kami dah beli dah .. belikan kete utk dia .. kaler merah ..yg boleh caj bateri dia ..adam leh tekan myk + gear & parents leh kontrol guna remote juga ;-)

Nurhayati said...

cuba tanye dia nak ape??!! ok tak ideaku ini hihi

Mrs LVoe said...

speechless ;-)

ermm toy kot!

DYLA said...

budak2 mesti suka toys,

tp sy pun suka bedsheet aussino kids tu! comey2 kan?

kaseh.alphalipid said...

nk toys la mommy;))Lego eh..

tp books tahan lama kan? better buy them books...;)

btw, come and visit my blog http://kaseh-alphalipid.blogspot.com/

have u ever heard about Alpha Lipid Colostrum? created for healthy people tp since ramai org yang berpenyakit mcm asma, kencing manis, darah tinggi, jantung, stroke, migrain dll jadi tambah baik lepas amalkan minum khasiat nih. let's try it!

beside tht, bole join buss Alpha Lipid Lifeline lg...come and be my buss partner.insyaallah...mana tau rezeki u utk dpt extra ORDINARY income? lgpon 9/10 punca rezeki pon dtgnya dr perniagaan, kan? kalao tak mula sekarang, bila lagi?

do ask me for more...i'm willing to answer yr questions, insyaallah..

btw, yr baby girl damia tu sangatlaa cute....geraam betull..
bole kwn ngn my dotter, lil Kaseh;)

http://nurezira.fotopages.com

Ezra
ezira17@gmail.com

reena said...

PSP.

Haha!

kucingorengemok said...

kalau saya budak llki 3 tahun, saya nak duit 5k dlm akaun... eh! eh! tak boleh ke? hahaha.

IdzaRis79 said...

better buy books...
(ah..adakah sebab aku seorang typical librarian?)

linahilmin said...

lina - hezesuze,
rasanya laaa... tp dia tak kisah sgt menan2 ni!

lina - honeylanz,
daddy nyer dah ada idea tu.. mummy yg dok pening.. i rasa bedsheet tu best idea la..

lina - diana,
d, tunjuk la sket kereta baru adam... tp umah ni takde laman luas nak main mende camtu!

lina - nurhayati,
bila tanya, member senyum jeee... :)

lina - mrslvoe,
toys senang kan.. bwk g tru, soh pilih sendiri!

lina - dyla,
lina go for aussino bedsheet kot.. mmg comei kan!

lina - kasihalphalipid,
lego?? dia ada byk megablocks..
pernah dengar pasal product ni.. nanti i blog u kay!

lina - reena,
yg tu la daddy dia dok sebut2 (daddy yg nak sebenarnya!!!), tp dua bln lepas baru beli nintendo gameboy micro.. tu pun dok berebut ngan daddy!

lina - kucingorengemok,
Alhamdulillah, kog tak jd anak i! harus pening makkkk!

lina - idzaris79,
booksss... i pun sker bookss..
u keje librarian??? best giler keje u, ngadap buku je! best best!

Mama-Danish & Sarah said...

kalau suruh adam yang pilih, mesti la adam nak toys ...betul tak adam?

linahilmin said...

lina - mama danish & sarah,
aduhai... adam susah nak cakap la.. last week bwk gi parkson suruh beli mainan, satu pun dia taknak!

mummYaeesh said...

masa yaeesh 3yrs old weols belikan dia basikal!basikal yg mcm org besar tu cuma ada tambah dua tayar kecik kat belakang tu..so klu adam lom ada beskal camtu bleh la rembat satu..woohoo

tp skang kan demam transformers so bg tu pun ok gak..weols baru jerk beli utk yaeesh optimus prime for his 4th bday!woohoo

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
basikal its a good idea.. tp that day bwk g tesco nak belikan basikal dia taknak lak! transformers.. anak bujang ku tak layan tranformers lak! susah leeee...!

nuffnang