nuffnang

Monday, June 22, 2009

sudah......



..... puas hati!!!
saturday, berjalan2 ke Alamanda, Putrajaya untuk melepaskan 'kemaruk' lama tak beli novel... (lama ke???)...
beli 3 dulu.... nanti2 beli lagi!
tanya juga harrp potter book setm tp takde lah stock nyer... takpe, nanti leh gi popular pulak!


lain2 aktiviti di Alamanda:
1. auntie anne's pretzel - almond pretzel yg sedapppp! (mummy zara, kita terlupa pulak nak g cari cinnabon, blk umah baru ingat! iskkkk!)
2. dunkin donuts - a boz of muchkin donuts
3. mcdonalds - choc sundae
4. rasamas - nasi lemak & 'ayam percik' whole bird
5. poney & mothercare - baju anak2 & avent teats...
6. cold storage - barang2 makan & barang2 utk dimasak.... (suka sangat beli mende makan kat cs nih!....)





:gambar tiada kena-mengena:






7 comments:

mummYaeesh said...

terbalas dendam sudah ek...
smlm g uma my bro..bru nampak buku harry potter tu..ni my nephew lak yg punye.. aritu yg weols citer my niece kat pd tu!woohoo

DaZzlingLilLy said...

nanti dh abis baca bleh wat review..yg mana best blh lily beli jugak

reena said...

Suka beli Doritos je kat Cold Storage (sebab kat situ je selalu ada jual). Hehe.

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
puas hati! semua anak beranak u ada HP tu, pe kata u baca then bgtau i best ke tak!

lina - dazzlinglily,
adik manis, shopaholic dah abis baca ke? opsss...

lina - reena,
kat cs byk jual mende yg kat tpt lain takde, sukerrr!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

haaa .. borong novel yer ... ralit ler membaca pasnie ;-)

Hezesuze said...

jenjalan smbil carik novel katenye...huhuhu

honeylanz said...

pretzel auntie anne's mmg sedappp.. dah start membaca novel blom?? has bz la skit skrg...byk keje kt opis..blk rmh sudah penat...nk tido aja...huhuhu

nuffnang