nuffnang

Wednesday, June 17, 2009

nakkkkk!

ni leh masuk kes ripley's believe it or not!
bulan ni saya TAK beli walau satu pun novel... !
ni dah start kemaruk....

nak!!!!
semua buku2 ni...









jom pi mph / popularrrrrr!!!




pictures : hasil google, jemariseni & nbkara

15 comments:

Ms Lola said...

Argh, I want that Sophie Kinsella!!

honeylanz said...

nak jugak.. salju sakinah!!

reena said...

Tak bestnta HP dah habis. Dah tak tau nak baca apa. Kakak, silalah baca The Time Traveler's Wife. One of my all time fav book. Saya recommend kat semua orang buku ni. And Bitch Posse. Best gak.

linahilmin said...

lina - mslola,
leg pre-book through mph online, rm69 rasanya.. i tunggu lama sket la..sampai pb rm35!

lina - honeylanz,
has, ramai kata buku tu best..!

lina - reena,
noted! nanti akak masuk dlm list.. tak sabar nak g bookstore.

mummYaeesh said...

hmanggaiii..berderet buku yg nak dibeli...mesti uma uols penuh cabinet buku kan..ahaks

Mrs LVoe said...

Sophie Kinsella dh keluar ker?? arrrggghhh sha mau

Nurhayati said...

selamat membaca!!

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
takde la byk sgt.. kita simpan yg thn lepas ngan thn ni je, yg lain dah pos kg!

lina - mrslvoe,
cepat sha, pre-order online kat mph..

lina - nurhayati,
ala, belum beli lg.. ni dok re-read buku2 lama! :(

Wan Amalyn said...

Dear!

hujung bulan ni (26-28 June) Alaf 21 wat sale kat shah alam... diskaun sampai 30% termasuk buku prima juga ada...

=)

DaZzlingLilLy said...

i pon nak novel sophie kinsella..tamak tol,shopaholic tu pun tak abis baca lg

Hezesuze said...

wah! minah kaki buku kembali ngan kemaruknye...wakakaka

kucingorengemok said...

lagi ripleys believe it or not: bulan ni (start dari bulan lps) saya tak abis² baca SATU buku cite, kah kah.

linahilmin said...

lina - wan amalyn,
best tuh! nanti wan update details kat blog wan kay!

lina - dazzlinglily,
lorrr! abiskan dulu yg tu.. nanti dpt yg lain, yg tu tak baca lak.. sayang je..

lina - hezesuze,
ye, saya tengah kemaruk nak buku baru ni!

lina - kucingorengemok,
KOG.. buku apa yg anda baca sampai tak abis2 lagi tu??!!!

Awin Roslin said...

oh oh i ought to buy sophie kinsella's twenties girl lah along. but then i left with empty hands and inilah jadinye kalau bukak wallet and tgk fulus mendukacitakan. haha

linahilmin said...

lina - awin roslin,
i think kinsella's book will out in store coming july 21st.. sempat lg simpan duit! takpun tunggu setahun, then dah murah!.. bout rm 35 camtu...

nuffnang