nuffnang

Monday, June 8, 2009

majlis berkhatan adik Muhammad Rusyaidi

pertama kali dapat jemputan ke majlis berkhatan... siap ada invitation card tu!
majlis ni kat area jalan kebun, rumah my hubby's friend..
majlis ni untuk anak dia yg selamat berkhatan last week - adik Muhammad Rusyaidi (12years old)... adik, adik dah besar dah; pasni leh la ada gepren!!! ngeeeee!

foods memang best!
-nasi hujan panas, rendang daging, ayam masak merah, ayam kurma, acar rampai, acar buah, udang & tauhu goreng....
-jelly, marble cake, fruit cake, kuih bakar, air oren & paling best abc!!! sedap sangat!



L.I.C.I.N.



my darling boy...



my darling girl! she such a happy girl!
sengih 24/7!



mummy & baby girl...
mummy nampak amat gumukssss disini.. siler abaikan!
nampak tak khemas kaler merah tu? tu lah majlis nya..


dah selesai makan semua, terus gi Summit USJ, niat nak cari buku kat poplar warehouse sales.. tp, tak best lah... byk chinese books je...
pegi pulak bawah tu, ada buat payless books nyer sales... pun takde yg menarik perhatian!



adam dzarif... sibuk2 nak posing2 atas stage!


dari situ,
-pegi lak Babyland...kat situ dah jual Avent BPA free bottle tau! untuk 9oz bottle, rm49.00 (kata taknak avent!!! hishhhh!).. so, beli lah barang2 anak serba sikit kat situ..
-masuk lak cold storage, beli barang2 dapur..
then terus balik... sah2 petang tu ada F1 kan, kelam kabut hubby nak balik...


dak montel; my hunny bunny sugar pie!





3 comments:

honeylanz said...

lina, has pose hr ni ..rs mcm nk berbuka dgn -nasi hujan panas, rendang daging, ayam masak merah, ayam kurma, acar rampai, acar buah, udang & tauhu goreng....
-jelly, marble cake, fruit cake, kuih bakar, air oren & paling best abc!!! yg lina ckp sedap sangat!

hahahaha..

reena said...

Wah macam majlis kenduri kahwin siap ada khemah2.Hehe.

linahilmin said...

lina - honeylanz,
klu puasa mmg teringin macam2 kan.. tp menu mmg merbeles! lina masak simple je arini..

lina - reena,
tu la dik, meriah gila! tak tau macammana klu anak dia kawen nanti! :p

nuffnang