nuffnang

Tuesday, June 16, 2009

harry potter : the siries

i've never read any of harry potter books. But, many people says its an entertaining (good) books. (movie dia pun saya pernah tengok satu je!... ngeeee).

tiba2 saya rasa nak bava buku2 JK Rowling ni.

anyone, yg nak let go these series (as a secondhand), or korang tau sape yg nak jual their collections, let me know, ya..

saya nak beli full set!

thank you in advance.

13 comments:

Ms Lola said...

Babe, I pun baru baca book No 5. Mmg best lah Rowling ni.

Oops, I tak menjawab soalan. I ada full set, tapi not for sale, pinjam boleh lah. (Only applicable to buku2 yg I dah baca saje :P)

honeylanz said...

x pernah baca buku, just tgk cite dia aja. tp best kan cite ni..

DaZzlingLilLy said...

yup cite2 dia best..buku rasa cam tak minat jer nak baca..hehe pasal i seorang pembaca yg lembap,jenuh nk abis satu buku

Hezesuze said...

amboi3..nak full set katenye..
slalu nye bila time lina bca all the novel tu ek...hehe

linahilmin said...

lina - ms lola,
mmg best ye.. n yg lagi excited nih!
taknak pinjam, habis 'berkeronyok' buku u nanti.. i version baca sambil kuak lentang!

lina - honeylanz,
citer dia kita x brapa minat.. x gemar sgt genre camtu kot!

lina - dazzlinglily,
i lak nak bc buku dia, citer tak rasa nk tengok pun!

lina - hezesuze,
lina bc tengah2 malam.. tunggu anak semua dah tido! heaven!!!

Nurhayati said...

bukunye tak baca.. takde masa nak baca huhuhuhu...

gEe said...

woooo...mana boleh jual oooo...itu koleksi lar..sapa2 yg beli buku ni mesti sebab minat n buat koleksi..mana mungkin jual kembali..i punya beli siap pre-order lagi..sentimental value..silalah beli baru..bukan mahal pung...bagus utk jdkan koleksi..simpan utk anak dah besar nanti..n baca buku ini mmg very easy reading..akan menjadikan anda seorang yang mudah bergaul dgn anak2 yg fanatik harry porter..sungguh berguna..

linahilmin said...

lina - nurhayati,
lina baru nak try baca bukunya.. ramai gak yg kata best.

lina - gee,
hi gee.. thanks for visiting.
i check kat ebay... byk gak yg nak jual.. but, nanti i nak g check kat mph / popular dulu.. mesti best kan buku ni!

reena said...

Agree dengan gEe. A true fan of HP tak akan jual buku mereka. Memang buat koleksi. Beli la satu set kak. Dulu pernah nampak kat Popular depa siap buat 1 set cantik2. Saya dan bf memang antara die hard fan HP. Sapa2 yang blom pernah baca HP, sila lah baca. Buku tak sama dengan movie. Feel dia lain dan buku adalah jauh lebih best daripada movie. Sumpah buku lagi best gila. Saya kalau baca HP, memang tak ingat dunia. Dalam 2 hingga 3 hari dah habis baca.

linahilmin said...

lina - reena,
tu lah dik, ingat weekend klu sempat nak g popular.. terus beli 1 set..

linahilmin said...
This comment has been removed by the author.
mummYaeesh said...

my niece pun ada collect buku harry potter ni..dia ckp buku lagi best dr movie..woohoo!

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
adehhh, ramai lak kata best, ni yg tak sabar nih!

nuffnang