nuffnang

Wednesday, October 14, 2009

yippieeee!

ni isnin malam punya kerja... pas Isyak hubby ajak gi jalan2 cari pasal.... taktau nak pegi mana, terus je menghala ke subang..... alang2 dah sampai subang tu, terus lah ke subang parade kan.... sampai pun dah almost 9.30pm... tapi, sempat jugak ke the most fav outlet kat sbg parade tu; MPH...

hati gembira tak terkata!

-setahun tau tunggu nak beli 'the gift' tu... ni pb version dah keluar, tu yg terjah mph cepat2 tu..

-reena, ni ha akak dah beli TTT'sW.. baru page 4!!! masa tanya kat kaunter customer service, katanya ni lah satu2 nya stok yg tinggal.. if not kena tunggu re-order.. memang rezeki i lah kiranya! :)

-panduan solat2 sunat tu dapat kat rak 'new release'.. murah tau, rm19.90...

itu saja... sempat juga membeli sedikit barang kat parkson, then terus balik rumah dengan hati yg gembira!

5 comments:

honeylanz said...

minat tul lina membaca. has ni yg minat nye bermusim ;)

fatin said...

lina, time traveler's wife tu sgt best. tp i baca slalu kena refer 2 3 pages back. sbb confusing sket.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

selamat membaca .. adeh lama giler tak beli novel & mag ;-(

Hezesuze said...

minat membaca + pandai masak = lina hilmin.....huahuahuahua

p/s bila nk jumpa ni??

linahilmin said...

honeylanz,
minat giler, klu sehari tak membaca rasa ada yg tak kena je! :)


fatin,
baru pg belas2 lah, so far best!
gv me ur blog's link. leh i melawat2..

diana,
d busy ye, tak sempat.. nanti beli siap2 masa pantang baca puas2! heaven!

heze,
minat membaca betul...
pandai masak salah!!!
mai la umah, bgtau je bila sis nk mai! kita hidang cekodok!!!

nuffnang