nuffnang

Friday, October 16, 2009

Dominos Extra-Large NY Crust Pizza

tu dia!!!!
sila lah tahan ailio anda dr meleleh kat pc / laptop office ye.....



dah nama nya pu xtra-large, so mmg besar lah!
tapi gambar ni tak nampak sangat besarnya pizza ni.....
takpe, scroll lagi.....



aaaaa.... mmg besar kan..
gigih tak buat comparison ngan mag saji!!!
:p



kitaorang order beef pepperoni topping..
topping favorite anak bujang saya yg manja ni...
tu tanga, adam dzarif yg dah tak sabar2 nak makan...

memang sedap lah!

5 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

perisa feberet kita juge nieh .. mak ai mmg besar dr biasa nieh ... wah puas hatie mkn ;-)

honeylanz said...

mujur tgk pic ni time pas mkn nasik! hehehe

MommyDania said...

my fav jgk tp slalu order classified chic sbb tu faveret dania. cheesy gitu.

zailamohamad said...

oh..untung rumah dekat ngan Domino's ya^_^

Nurhayati said...

besarnye.takat ni blom lagi order xtra large.. medium pun tak habis huhu..

nuffnang