nuffnang

Wednesday, October 14, 2009

gadget baru! :)

i takde camera!
tak pernah pun ada camera....
dari kecik sampai besar, family i mmg tak pernah beli camera!
sekarang, nasib baik lah ada orang yg genius design handphone berserta camera, klu tak mmg takleh nak tempek2 gambar kat blog!
malam semalam tiba2 hubby tanya, klu2 i teringin nak camera tak...
jawapan nya........
takkan lah nak kata taknak kan.....
so, blk kerja semlm hubby bawak balik ni......

sukaaaaaaa!





-olympus fe 3010-


thank you encik asben..
i lap u!!!

8 comments:

honeylanz said...

tahniah! pas ni layan pic dr lina aja ;)

Madam Lilly said...

bestnyerrr...pas ni leh la cari slr plak yer....1 of my wishlist....

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah selamat bergadget ;-)

MommyDania said...

yeahhh...lps ni snap byk2 yek!

kucingorengemok said...

warna oren plak tu!

CatlinaFly said...

wah..tahniah2 ! :)

Awin Roslin said...

wiwit! lepas ni lagi sakanlah bergambar ye long! ;)

linahilmin said...

honeylanz,
has :)


madam lilly,
mmg best, jakun je sket sbb 1st time ada camera! ha ha!


diana,
tq tq... takde lah canggih cam d punya dslr! :p


mommy dania,
haruuuuuussss! :p


kucingorengemok,
kaler peberet oarang tu eh!


catlinafly,
:)
akak tak pro mcm cat ngan cgfly laaaa!


awin,
makin meggeletis ber-camwhoring lah nampaknya!

nuffnang