nuffnang

Thursday, October 22, 2009

-terhangat di pasaran-

OLAY Total Effects

Touch Of Foundation



I'm using Olay Total Effect for quite sometime.... last week, kebetulan my Olay dah habis terus pergi ke drug store. Masa cari2 tu, terus ternampak ni, it's a new product (i think) from OTE series... since i'm not a foundation / makeup base person (read : malas), terus la tergedik2 nak beli, kan... selalunya, i akan guna OTE then terus apply compact powder; this one, dah ada faoundation terus... senang! ni dah masuk 3 ari guna, and i'm happy with it. It's natural base colour (so, kulit kaler apa pun boleh masuk), tak melekit... and it smell good too...
memang best!


Total Effects UV Moisturizer + Touch of Foundation


Why is Total Effects plus touch of foundation right for you?

For those looking to smooth away the appearance of wrinkles and uneven skin tone without looking too made-up.


Total Effects 7 Anti-Aging Therapies:
1. Line Minimization: Reduces the appearance of fine wrinkles
2. Nourishing Moisturization: For a radiant, healthy glow
3. Subtle Lifting: Hydrates for firmer skin appearance
4. Brightening: Improves skin surface dullness
5. Gentle Exfoliation: Smoothes and evens skin texture
6. Pore Refinement: Minimizes the appearance of pores
7. Free Radical Defense: Helps prevent damage to skin's surface

The result?

Visibly younger-looking, even-toned skin you may not want to cover with makeup.

How does it work?
This daily facial moisturizer combines the benefits of 7 anti-aging therapies PLUS a touch of sheer foundation to delicately even out skin's tone.

This exclusive formula is:
Dermatologically Tested
Non-Comedogenic (Won't Clog Pores)
Light and Non-Greasy


Directions:Apply evenly on clean face as needed. Children under six months of age: consult a doctor.

info from: http://www.olay.com/boutique/totaleffects/products/te1015

10 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wahhhhh ada yg baru py yer .. kita py skrg nieh ada lagie .. tgu bila hbs leh try yg baru nieh plk ;-)

Ms Lola said...

my mom suka cap Olay ni. nanti I kepoh kat dia :P

kucingorengemok said...

kita tak boleh pakai olay, keluar bijik kecik² kat dahi!

Nurhayati said...

eh menarikkknyeee nak gi beli gak la..

Hezesuze said...

da lama produck ni kuar lina....tp ze still lagik xberkesempatan nk beli..ok ke???

bepe hinggit tu??? coz now mmg ze guna olay total tu...hehehe berbaloi2

Fariza said...

i like ote =)

linahilmin said...

diana,
d.. nanti leh try, best gak nih!


ms lola,
kepoh jgn tak kepoh...! :p


kucingorengemok,
ni mesti kena pakai superbrandedbrand nih!


nurhayati.
yati pun pengguna OTE ye.. nanti leh try..


hezesuze,
ohh dah lama ye.. alamak, tertinggal bas lak!! harganya klu tak salah sama je ngan yg dulu tu!


fariza,
OTE mmg best kan.. & yg plg penting murah, kan!

zailamohamad said...

zaila pon suka Olay, tapi nak tanya mana Lina beli r??

linahilmin said...

zailamohamad,
zaila, lina jumpa kat Guardian, Alamanda... kt tpt lain pun dah ada rasanya.. gi terjah!!!

Marisa said...

i penah guna dulu.. ok .... tak berminyak...

nuffnang