nuffnang

Thursday, October 15, 2009

puasa sunat : mission accomplished

Syukur Alhamdulillah
selesai puasa sunat (puasa enam)..
thank you Allah atas nikmat kesihatan...
thank you Alah atas nikmat masa yg ada...

*happy me*

7 comments:

honeylanz said...

Alhamdulillah... happy for u 2. has x berjaya! zero :(

linahilmin said...

honeylanz,
it's ok, Insyaallah maybe thn depan..

zailamohamad said...

Alhamdulillah..Zaila pon xberjaya..sehari je yang mampu tapi naseb baik hubby sempat habiskan..Insya Allah, next year cuba lagi;)

kucingorengemok said...

kita pun sama, semalam "raya 6" sampai kawan ofis tanya, kau berapa kali nak raya (lepas habis puasa ganti hari tu ada "raya ganti" hehe)

linahilmin said...

zaila,
takpe lah, ni puasa sunat je.. Insyaallah thn depan ada lagi.


kucingorengemok,
sama lah kita... aritu pas ganti raya dok gi open hse, ni pas puasa enam, raya kita join deepavali skali!!! :)

Hezesuze said...

alhamdulillah...ze pn da abis pose sunat & pose ganti....huhuhuhu

p/s rasa begitu cpat masa berlalu

linahilmin said...

hezesuze,
sis pun dah settle ye... meh kita raya deevali sama2! ekekek..

nuffnang