nuffnang

Saturday, September 5, 2009

sakit2 jugak, shopping tetap shopping....

Alhamdulillah, kaki yg sakit tu makin ok.. jalan taklah berdengkot2 dah; tu pun mmg kena makan painkillers lah..
tapi, bila hubby ajak gi jln2 petang td, laju je bersiap...
nak gi jauh, dah petang dah pun...
so, pegi lah Subang Parade....

masuk Mothercare...
beli lah ni; Maclaren (Volo) utk Adam Dzarif..
yg Combi yg baru beli aritu, pass kat Ariana Damia...
puas hati, dua2 pun dapat yg baru!



ni pulak sandal utk dua beradik tu...
dua sama brand, Clarks... senang citer!



ada juga beli barang lain utk mummy... tp tak yah lah citer!
beli jugak perfume set bodyshop utk mil.. nak kasi as birthday present (17/9) nanti..
jalan punya jalan, tak sedar time dah dekat 7pm!!!
kiranya, td hubby berbuka dlm kereta (nasib naik ada tapau pizza hut! - tu pun yg plg kecik sbb utk adam je!), sampai rumah, maghrib semua barulah makan nasi... lauk mmg dah masak awal... (sejenis je pun!)
menu 14 ramadhan:
nasi putih
ayam masak lemak cili api
keli goreng cili, sambal tumis ikan bilis & sambal jawa - (beli kat subang parade)
tu je lah aktiviti ari sabtu saya sekeluarga....

6 comments:

Awin Roslin said...

adaaammm, kak awin pun nak duduk dalam stroller jgak. nak kene tolak2 jgak. T_T hohoho.

tringin tengok ariana pakai kasut nike yang awin tengok aritu with the paksu. OMG ADORABLE YANG PASTI. pakai dengan her skirt lagiii. AWWWWWW. you should check it out one day, long. :)

kucingorengemok said...

yang sakit kaki, bukan poket ;)

Nurhayati said...

wah wah adam sudah ada stroller baru..

2-2 ada sandal baru yer.. cantik bangat. nak cari tuk zara sandal clarks gak la.. tak pernah lagi ada clarks.. ;)

kalau jalan gi mall, sakit pun gigih jua kan.

linahilmin said...

lina - awin roslin,
dah tengok last week, nike & adidas.. but daddy only trust clarks as the best babies shoes!

lina - kucingorengemok,
oh oh.. sekarang kaki dah baik, poket pulak sakit! :(

lina - nurhayati,
gi cari clarks utk zara, comel2 tau... geram tengok! tapi zara dah byk shoes kan... kasi ariana pinjam lah!!!

honeylanz said...

samala.. suka gak ke shopping komplek.. lega aja rsnye.. hmm sandal clarks comfort kan. ery now dah x behave dah duk dlm stroller. dia berdiri!!

linahilmin said...

lina - honeylanz,
ery tu kira leh geng ngan ariana, tak leh dok diam dlm stroller!!!

nuffnang