nuffnang

Saturday, September 5, 2009

13 ramadhan : satay vs pizza

semalam, i mengalami kemalangan kecil....
kecik2 pun, jalan still berdengkot2!!!! sakit oooooooo!
kiranya semlm mmg tak masak lah.....
petang tu, hubby balik kerja terus keluar....
tp kat kt kemuning ni, pasar ramadhan nyer tak happening lah! ada 7/8 gerai jekkk!
terus hubby pegi restoran satay vs pizza (kat sini lah gak), (restoran ni ada satu lg kat Taipan, klu tak salah!)....
beli lah 1 pepperoni pizza & 20pcs chicken satay....
total rm50+....
tapi, hubby dok bebel kata satay langsung tak sedap.... tak rasa cam satay pun, more to rasa ayam panggang!!!



seb baik ada beli mee goreng mamak, dr kedai depan umah.....
baru rm4 (ada ayam), tp mmg sedapppppppp!!!!

tak kisah lah, dah rezeki macam tu, ada orang langsung tak dapat makan, kan.....
tapi, forsure next time, tak nak pegi lagi lah kedai tu... (sorry ye, tokey kedai!!!)....

7 comments:

honeylanz said...

terjatuh ke? take care

Madam Lilly said...

Kesiannya kawanku sorang ni, moga2 cepat sembuh ekkk...

Nurhayati said...

eksiden??!! aduhai ok tak.. hope takde ape..

take care!

linahilmin said...

lina - honeylanz, madamlilly, nurhayati:
a'ah.. jatuh.. Al-hamdulillah makin ok! dok telan painkiller!!!

Hezesuze said...

aik! nape tuh??? jatuh ke??

makcikkantin said...

hai lina, jatuh pakai kasut tinggi ke? take care. makcik kemarin makan diminoes piza....hmmmmm

linahilmin said...

lina - hezesuze,
a'ah la sis, jatuh tergolek dok!!!
dah mcm nangka busuk!!!

lina - makcikkantin,
tak, anak kecik tu main air, mummy dier yg tergelincir! lina suka dominos compare ngan yg lain2!!

nuffnang