nuffnang

Wednesday, September 9, 2009

pencuci pinggan vs minyak wangi

(cam skema je guna 'minyak wangi'!!!!)

masa mula2 beli glo (green tea - antibacteria) liquid dishwashing ni, 3ari 3malam i tak tidur dok pikir, apsal la cam familiar je smell mende.... everytime basuh pinggan lagi lah...
serius, tak puas hati.....
until one fine day, hubby tengah cuci pinggan (sebijik yg dia guna), dia cakap... 'wangi nya pencuci pinggan ni, cam perfume'... haaaaaaa! baru la otak i terjana.....

rupa2 nya macam bau perfume yg i pernah pakai dulu....
betul ni, tak tipu.....
memang sama!!!

tak caya gi kedai runcit cium bau glo... then, lari gi perfume kaunter kat shopping mall bau ni lak........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



disclaimer: entry ni takde niat nak insult mana2 pihak ye.... tp memang sama pun!!!

pictures: sumber google

9 comments:

honeylanz said...

wah.. harus pg lari jap bau glo tu. mesti wangi kitchen lina ;)

Nurhayati said...

owh ye ke.. camtu nak beli gak la.. mesti dapurku macam minyak wangi baunye.. ihihih

(nak guna ayat skema minyak wangi gak, pinjam yer hehe)

CatlinaFly said...

hihi..nanti nak beli la..nak bau heh..

DaZzlingLilLy said...

best gak kalau bau wangi..nak try gak pasni

Hezesuze said...

lorrr nape xckp perfume apa tuh??? haruss ze g beli skrg jgak...wakakaka

nk beli glo ler kasi bau wangi gtew..ahaks!

linahilmin said...

lina - honeylanz,
glo tu wangi.. dapur lina tak!!!

lina - nurhayati,
masa basuh pinggan memang bau mcm minyak wangi! :p

lina - catlinafly,
ha, beli jgn x beli!

lina - dazzlinglilly,
memang lily, masa basuh pinggan tu wangi je..

lina - hezesuze,
siler zassss, perfume elizabeth arden green tea..

en_me said...

harumnyerrr.. ehehe

kucingorengemok said...

kah kah, nasib baik tak pernah pakai minyak wangi green tea... and, nak cakap jugak ye dia basuh pinggan sebijik yang dia guna je, haha [nanti orang ingat dia rajin dari bini plak kan ;)]

linahilmin said...

lina - en_me,
harum semerbak!!!

lina - KOG,
ha ha!!! mestilah, klu tak ada yg cerca mak karang!!!

nuffnang