nuffnang

Sunday, September 13, 2009

boipren lama.... :p

minat sungguh kat taiwanese actor sorang ni!
ni lah dia, Mike He Jun Xiang... he's such a hunk kannnnn!
ingat lagi masa pregnant kan adam dzarif, hari2 melayan drama yg mamat ni berlakon....
ehhhhh, jgn ingat anak bujang ku tu sepet pasal kenan kat dia lak... sah2 adam tu photostat muka daddy dia... mmg chinese look pun!!!



cunsssss!!!!!! :p
dan julung2 kalinya... 2 drama lakonan Mike He ada ditayang kan kat 8tv...
i still lagi layan bagai nak rak, walaupun ni dah ulangan utk kali ke-3!!!!

8TV
monday - friday
3.00 - 4.00pm
8tv
saturday - sunday
4.00 - 5.00pm


6 comments:

honeylanz said...

lama dah x ikut drama. x berkesempatan lagi..

kucingorengemok said...

ooo ini ka budak hak dari kuala temiang tuuu? hahhaha

DaliaLiyana said...

lorr..camner bf kite leh same ek?? hikhikhikh...

Nurhayati said...

kalau la dapat bf camni, agaknye tak tido kot..tgk muka dia je tak kelip2 hihihihi

Hezesuze said...

bkn anak ang ikut muka ang ke lina...hehehe

linahilmin said...

lina - honeylanz,
ala, has kan keje.. mmg tak sempatlah kan..

lina - KOG,
ehh mana pulak, dak kuala sepetang anak tokey mee udang nih!

lina - daliaLiyana,
aiseymannnn, mcmmn boleh sama nih! tp mmg dia hensem bangetttt kan!

lina - nurhayati,
ahakkssss, rasanya utk minggu pertama tu mmg dok renung merenung ja la!

lina - hezesuze,
yeayyyy! 1st time dengar ada org cakap camni!!!

nuffnang