nuffnang

Monday, November 2, 2009

anak mummy dah besar dah! huhukkkkk!



Done with adam dzarif's kindergarden registration last saturday...
actually, our plan is to send him to Yamaha for a weekend class next year..., but terpaksa tukar plan bila tiba2 ada pamplet / leaflet kindy tu & adam dok sibuk la dok belek2, read it religiously, tambah lak ngan buat muka kesian kat daddy, terus daddy ajak pegi check masa kindy tu buat 'open day' last week... he seems very happy & daddy pun apalagi, register terus.....
bila tengok resit tu, rasa macam anak dah besar sangat; mummy dah sebak semacam.. airmata dah turun dah! huhuhuuh.... ok, mummy adam mmg drama queen!

so, 4 january 2010 my very manja son akan melangkah ke sekolah (tadika)...
it's a big step for him & for us (his parents) as well.... daddy adam lagi best, dah apply cuti siap2 nak antar anak gi school! :p

excited!!!!



10 comments:

kucingorengemok said...

kita tak suka sekolah, masuk tadika sebulan pastu berenti, best lagi dok rumah ngan nenek, hihihi (jangan kasik budak kecik baca komen ni, sungguh tak memberi motivasi, hehe)

fatin said...

haha..mothers are like that kut. sket2 emo kan. u jgn nk sreet srett dpn school nanti! hehehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

selamat bersekolah ... excited dah nak usung beg tue

Nurhayati said...

betul2 dah big boy Adam ni.. sekolah dah dia kan..

~ziey~ said...

mase berlalu terlalu pantas...anak2 pun dah besar.........uwaaaa....tak lama lg nak kawen.....hehehheh..... over la tuh....

honeylanz said...

mmg xcited. td has antar ac p ujian saringan nk msk darjah satu jan2010.. seram sejuk tgn mama! hhehe

Awin Roslin said...

haha. couldn't stop laughing tengok gambar adam. comel sangat anak along yang satu ni pakai beg skolah! :D

CatlinaFly said...

selamat bersekolah dak manje ye..nanti manje2 dgn chegu plak :)

Madam Lilly said...

Na...ko mmg juara bab air mata..aku tak nafikan...hehehe.

Anak ko baru sekolah, aku leh dpt menantu..hehehe...gurau ek,,,anak teruna ku rasanya thn depan bleh la sama tinggi aku, beso bebenor dah...almakklumlah ibunya pun bukan tinggi mana....

zailamohamad said...

Lina daftarkan Adam kat kindy mane?? Zaila pon tgh survey untuk Haziq tapi rase macam Haziq tu masih baby lagi je..tak puas nak manjakan dia lagi..huhuhuhu

nuffnang