nuffnang

Tuesday, November 17, 2009

lola, nad.... count me in!!!!

sama seperti lola & nad, saya juga separa gila bila masuk bookstore...
dan, ini 2 belian terkini (last sunday - mph sbg parade), both written by Susan Elizabeth Phillips..
yang 'match me if you can' dah settle... now, ralit dok baca 'natural born charmer'... conclusion, i wanna get all her books!!! mmg best!





yg elmo tu untuk anak2... korang 2 beradik share lah ye!!! hekkkkk!

6 comments:

honeylanz said...

lina, tajuk + cover aja dah cukup menarik nmpknye

Hezesuze said...

ratu buku....muhahahahaha

N A N I E said...

Besh tak? nampak menarik :)..cover pon cantik! hehe

zailamohamad said...

herm..Zaila macam nak kena paksa diri suka membaca jugalah nampaknye~~tak nak ketinggalan;)

linahilmin said...

honeylanz,
has.. mmg best, berbaloi la beli!


hezesuze,
*kedip2 mata, lambai ala2 miss world*


nanie,
yg match me if you can tu best, yg lg satu on the way... so far, mmg best!


zailamohamad,
baca magazine pun ok.. dah kira update la tu! :)

NadiahKhair said...

jommmmm.
nad xletak lagi apps library kat blog but will soon.

nuffnang