nuffnang

Thursday, November 5, 2009

hujung minggu = makan2, jalan2 & shopping!!!!

AMARAN :- entri ini mengandungi 25 keping gambar!


FRIDAY

mini donut, giant puchong
donut ni amat comel; bites size
rasa pun sedap & fluffy...
(kt tesco puchong pun ada!)




ayam penyet ria, sunway pyramid
suka ngan layanan kat sini, pekerja yg ramah & order yg cepat sampai!
(sampaikan masa nk balik adam & ariana diberi bekal kuih raya oleh kakak2 pekerta restaran!)
nampak tak beza baju ariana?
dia dah makan... comot momot, terus daddy berlari ke Jusco beli tshirt & tukar kat situ!



SATURDAY





shogun, sunway pyramid
japanese & thai food's buffet...
buffet spread yg sangat panjang, sampai taktau nk makan yg mana!
worth the money we pay...
ps- jgn tertipu ngan 3 keping pic foods tu, tuan punya blog makan berganda2 sebenarnya tp x sempat amek gambar!!!




geng's corner, seksyen 13 shah alam...
petang tu bwk mil makan2 kat sini...
makanan yg biasa2 je... dah lah lambat order sampai! grrrrrr!
(pada yg nak pegi, kedai ni satu lorong ngan Hajaba - sebelah tesco extra shah alam - dekat jugak ngan giant shah alam - dekat jugak ngan stadium melawati / shah alam)



SUNDAY


kfc, subang parade....
kalau time jalan2 dah tak tau nk makan apa, i'll choose kfc..
tak pernah let me down!



home sweet home, kota kemuning
dinner yg sempoi after whole day jalan2 & shop till you drop katanyerrrrr!
hamekkkkkk, karipap (segera), chicken finger & mee maggi sup!!!!
mak malassssss dek n0n!



sekian laporan makan2 sepanjang hujung minggu lalu!!!




6 comments:

aDILriDZ said...

comelnya anak kak lina.. best la hanging out with family on the weekends.. huhu

Madam Lilly said...

jeles aku,....every week ader sesi jalan2 ni...ampun ler...teman busy, nak jejalan makan2 anak aku noty sgt, esp yg abng2 tu ler...plan nak gak gi cameron tak taui ler sempat ker tidak...huhuhu

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

meriahnya dgn gmbr2 makanan.. sweet yg gmbr ariana suap u mkn .. pandainya ;-)

zailamohamad said...

wah, hari minggu adalah hari makan2 kat luar ya??;) tak sabar nak pindah berjiran ngan Lina ni;)

en_me said...

chomeyynyerrr..

linahilmin said...

adilridz,
weekends mmg hari yg ditunggu2..!!!


madamlilly,
ala ly, ko everyday menikmati pemandangan lawa kat semanggol tu, aku ni weekday terperuk kat umah, weekend baru le merasa jenjalan!


diana,
ohhh, ariana tu klu dah dia dah kenyang baru dia suap, if not... Sorry!!!


zailamohamad,
a'ah la.. dah jemu 5 ari makan yg sendirik masak! bila cadang nk pindah ni? best2..

nuffnang