nuffnang

Wednesday, November 25, 2009

popular warehouse sale yg berbaloi-baloi!

POPULAR WAREHOUSE SALE

4 books for myself...
i told hubby maybe i don't have to visit bookstore for the next 4 mth (tengoklah Jane Austen's novels compilation tu, sangat tebal!), but he answered me:- "sayang, everytime u buy new books pun akan cakap mcm tu, klu kira utk this month aje dah sampai 3 thn depan sayang takkan beli buku baru!!!" ha ha ha ha!!!

yg ni for sure lah utk anak2 comel i!

total spending :- RM144.25

berbaloi-baloi!!!!

8 comments:

aDILriDZ said...

murah. great hobby kak lina.. unfortunately my hobby is not reading but hhmmm wondering what is my hobby.. hahaha

Nurhayati said...

memang berbaloi2x..

MommyDania said...

i suka jane austen. tp mmg take time la baca tu.heheh

honeylanz said...

nov has x sempat lg bc novel. disember mungkin ;)

linahilmin said...

aidilridz,
reading is great. sgt relax. hobby orang muda - games???


nurhayati,
memang pun!


mommydania,
JA mmg best eh.. 1st time nk baca nih!


honeylanz,
nanti utk dec lina suggest 1 novel utk has! baekkk punyerrrr!

Hezesuze said...

bila nk sms no tepon u kt ze ni...adoayaiii...so raya haji ni ada kt rmh kan?? heheh

linahilmin said...

hezesuze,
eheh.. lupa lak! okie dokie..
insyallah, ada!

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

nuffnang