nuffnang

Saturday, November 7, 2009

sesekali bila dia outstation.....

arini hubby outstation....
dekat CH tu jek....
tinggal lah i dan anak2 kat rumah...

sesekali bila takde kat umah, best gak... ha ha ha!

contohnya:- sekrg jam 1pm & saya masih bergolek2 atas katil sambil bergumbira ngan anak2, takde lah terkejar2 ngan house chores!

tapi since hubby dah lama tak o/stat, bangun pagi tadi.... turun ke tingkat bawah, masih rasa mcm dia ada kt bawah sambil tengok sports channel.... baru setengah hari dah rinduuu ahhhh! (ok, saya sedikit gediksssss disini!!!!) huhuhuhuh!......


so, anak2....

since daddy takde, mummy tak masak nasik ye arini...

so, nanti kita makan ni jek...




pastu kan... kita lepak2...
tengok dvd nursery rhymes.... elmo's world ke...
for dinner, mummy masak ni dah la kan....
sesambil tu kita layan tegnok ni....

8pm - 10pm


10pm-11pm....
ps- adam's latest fav show 'sehati berdansa'.... naik muak okeh klu sehari sampai 6x i kena tengok!!! tak tau la apa yg best sgt!!!!

5 comments:

honeylanz said...

wow...siap ada itinerary ;)

DaZzlingLilLy said...

ssekali hubby takder mmg bet..tak kalutsgt nak memasak.sama ler kite arini..my hubby pun g o/s..hehe

zailamohamad said...

Zaila kalo hubby takder p outstation memang rasa lemah semangat sket tapi mula2 je..pastu ok juga sebab dah ada kwn2 blog kan..pastu kalo dia xder pon, nak masak simple2 ntok anak pon xpe;P

linahilmin said...

honeylanz,
ha ha... senang sket takut diaorg boring then dok ingat kat daddy!


dazzlinglilly,
tu lah lilly... boleh relax2 sket, mandi pagi pun bila dh masuk waktu zuhur!!! ahaksss...



zaila mohamad,
masak simple???? klu lina mmg tak masak ler... malas dowhhhh!

babyelle said...

haha.. betulla sis! sesekali hubs xde mmg best. kalo asik ade je kdg mcmnk bergaduh la plk tgk muke die.. ye la... housewife n xkeje, nk ngadap muke sape kan? asik ngadap muke die je, gaduh ngn die je la.. hehe

nuffnang