nuffnang

Thursday, November 19, 2009

BOBBI BROWN - eyes & lips earth metal pallete

balik dr PD last sunday, terus je ke Subang Parade (ya, ya..... entah utk kali ke berapa bln ini!!!).. bought a few things.. include this beautiful piece from Bobbi Brown. This this their latest lips & eyes pallette (klu tak salah its a limited edition - cristmas collection)... love it to bit! suka jugak sa BB kat sini; kelvin.. sgt baik & rajin melayan!





10 comments:

Awin Roslin said...

check out bobbi brown's tweezer. it costs for bout 120 bucks. :DD

zailamohamad said...

wah, dapat make up baru..makin berseri2lah Lina nanti;)
Zaila tak pandai sangat make-up2 ni;(

Nurhayati said...

cantikkknyer.. suka la kat orang pandai makeup ni.. yati takde pun menda2 kecantikan ni huhuhuhu

DaZzlingLilLy said...

bestnya dapat mekap baru ni..senang kan pallette ni kalau nak gi jenjalan tak payah bawak banyak2..

honeylanz said...

cantikla.. betul bak kata lilly.. senang nk jenjalan.. x yah byk byk²

reena said...

Akakkkkk. Kita mmg aim tau palette ni!!! Huwaaa ni yg jeles ni. Hehe. Aduhhh suka bangat. Betul ckp Lily. Mmg senang nk travel.

linahilmin said...

awin,
alahai dik.. tweezer beli kat guardian jek, rm12.90!!! :p


zailamohamad,
lina pun tak pandai la zaila.. main tenyeh jek! :)


nurhayati,
klu takde pun best, jimat duit!


dazzlinglilly,
betul tu lily, tak yah nak angkut segala bagai kan!


honeylanz,
mmg cantik has.. especially eyeshadows, tu yg tersangkut tu!


reena,
takpe dik.. esok lusa gaji siler sambar!!!

Awin Roslin said...

ha tau takpe long. entah pape je harga. hahaha.

NadiahKhair said...

nad xpenah try BB's eyeshadow tapi ada kawan kata its a bit lighter. kire kene tenyeh byk sket baru nampak menyerlah. betul ke?
xtahan nak beli pallette nih. dah lama carik. esp eshadow.

linahilmin said...

awin,
ha ha!

nadiah,
mmg betul la, compared ngan dior. dior calit sket je... tapikan nad, i rasa BB bila pki tu lagi cantik la..

nuffnang