nuffnang

Thursday, May 28, 2009

jom terjah!!!



Popular Warehouse Sale
Up to 90% Discount




date : 29 May to 7 June 2009




time : 10am to 10pm




venue : Summit Subang USJ



jojommmmm!





8 comments:

Nurhayati said...

menarik ni.. aduhai kat summit.. jauh nye... huhuhuhuhu

Mrs LVoe said...

dekat gn sha tp lum sempat terjah.. jumaat nie kot time lunch hour

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah harus lina borong novels2 ..jauh skit dr umh ker USJ tue .. nanti share yer if pegi ;-)

babyelle said...

haih... napela susah sgt nk warehouse sale area penang????

Hezesuze said...

alah ingatkan sale baju..
ghupe2nye sale buku ek..

ermmmm....

honeylanz said...

jauhnye. hehehe.. novel yg ada skrg pun has belum abis baca lagi.. ;)

MamaFaMi said...

Mama pergi Popular Warehouse Sale ni. Banyak buku Chinese daripada yang lain. Mama tak beli apa pun, hanya my daughter je beli novel. Tapi memang murahlah sebab ada discount.

linahilmin said...

lina - nurhayati,
tak tau la menarik ke tak!

lina - mrslvoe,
sha dah pegi ke? best tak?

lina - diana,
tak pegi pun, but popular mesti byk chinese books & takde langsung malay novels :(

lina - babyelle,
elle cayang, that day akak tengok newspaper, ada kat penang.. mph nyer.. ala, tak ingat lak date nyer!

lina - hezesuze,
kita lagi teruja ngan sale buku dr baju! :p

lina - honeylanz,
a'ah, namapak kt blog buku2 has..

lina - mamafami,
dah agak dah ma, klu popular mmg byk chinese books.., fatin beli novel apa? hehe.. sibuk ja!

nuffnang