nuffnang

Thursday, May 7, 2009

her 7month journey....

  • weighing at 8.3kg! montellllll! dah lenguh2 tangan dukung!
  • she can sit by her own.. (klu kita baringkan dia, dia boleh duduk sendiri dah!)
  • recognise if we call her name... dia akan turn and smiled her sweet smile..
  • standing... dah kena assemble her crib, coz now dia boleh berdiri ngan senang lenang sambil wave2 dgn comelnyer!
  • sangat suka usik abang! and she loves her abang so much! pantang nampak abang, mesti tersengih2!
  • she loves elmo & mickey mouse!

ps- ariana damia, we love you!








4 comments:

Nurhayati said...

aunty also love Ariana Damia. besar dah dia.. cepat je rasakan.. owh sangat sayangkan abang dia.. bestnyeeeeee

kucingorengemok said...

7 bulan 8kg? hmm, anak sedara saya 3 bulan 6kg - kategori obese ke tu? hehe.

mummYaeesh said...

p/s: we love ariana damia tooo..

linahilmin said...

lina - nurhayati:
tu lat cepat je dah besar... tua lak rasa mummy dia nih!
iskkk...

lina - kucingorengemok:
baby tak obese coz fat dia habis lagi.. saya ni ye obese.. eheh!

lina - mummyyaeesh:
kish kish utk yaeesh... oppsss, mummyyaeesh..

nuffnang