nuffnang

Wednesday, May 13, 2009

afundi AKIM 32999!

eheh!


suka la ngan this boy... his performance masa ninth concert last week, amat best.. he sang i'm yours (jason mraz) dgn cara tersendiri & sempoi sangat.. suker suker!!! (dia nyanyi lagu larut pun amat best!!)...
pictures taken from here.. thanks ye abang bad!
and want to know more bout akim, read here..

afundi AKIM to 32999!!!
ahaksssss....











8 comments:

Nurhayati said...

senyuman akim tu menawan.. jatuh cinta sudah heheheh

mummYaeesh said...

rasanye af7 ni mmg akim pun yg my fav tp kena vote ke??adeh!

sbb suka dia masa dgr dia nyanyi i'm yours masa mula2 nak kenalkan pelajar2 af7 la!pesttt jatuh cinta giler dgn sore dia!tp masa tu rambut dia serabai..mayb sbb tu gak sbb rasa mamat ni cam sempoi jerk..asal boleh!woohoo

DaZzlingLilLy said...

sayangnya i ni jenis tak berapa minat sgt rancangan realiti..tapi best tgk member2 sokong menyokong antara satu sama lain..

Hezesuze said...

wah! btul3..time nyanyi lagu i'm yours to mmg besshhhh giler...lagi lagu tu my fev song...heheh

pepun kite tgok aje final koncert minggu ni...

p/s biar pelajar laki plak jd juara...xsuke ngan ismah

watie said...

salam kenal.. tumpang nengok akim yer :) saya pun minat akim nieh

Diarihatiku1976 said...

samalah.. afundi akim... lupa add saya

CAW KG. MELAYU BKT. JANA said...

http://pu3jana.blogspot.com/

gv a drop k

linahilmin said...

lina - nurhayati,
tau takpe!!! i'm yoursssss!

lina - mummyyaeesh,
a'ah.. kita pun sker dr mula2 coz tone suara dia sedap... i loikeeee!

lina - dazzlinglily,
lily tak minat ye, kt umah ni klu ada reality show rajin i ngan hubby dok betting!!!

lina - hezesuze,
tak sker isma.... kita x sker aril! ahakkksss!

lina - watie,
salam kenal... yeay! ramai sker akim!

lina - diarihatiku1976,
yeayyyy! afundi akim!
ok, nanti kita add ye..

lina - caw kg. melayu bkt jana,
wah, ada org politik tengok blog i!!!
sure do, no prob!

nuffnang