nuffnang

Tuesday, May 12, 2009

Abang Adam....



kejap je masa berlalu....
arini my baby boy dah 2yrs 10mth...
ADAM DZARIF.... anak mummy ni dah big boy!

ps- cepat sangat la anak2 ni membesar, cepat lah mummy korang ni tua tau!

8 comments:

Mrs Noba said...

memang...i pun rasa cepat sangat diorang besar *sob sob*

Hezesuze said...

tuler..kdg xpasan kan..tetiba je da beso pjg...

suke ngan keletah anak2...

linahilmin said...

lina - mrs noba,
tu la.. tua kan! ishhhh.....!

lina - hezesuze,
bila besar nanti, mesti rindu zaman diaorg baby kan... alaaaaaa...

Nurhayati said...

mummy, abg Adam ni besar mesti ensem bangat, muka pun ikut cam mummy dia gak, chinese look gitew.. putih bestnyer..

aih anak dah besar kita bukan tua la, tapi makin vogue hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

adam nie tinggi rasanyer .. tinggi dr adam kot lina ;-)

mummYaeesh said...

yelah..da mcm org besar da si adam ni!
mmg rasa tak caya jerk kan tgk anak membesar!
mcm yaeesh tu smpai skang stil rasa dia cam baby tp da besar sbnrnye!(nampak sgt weols taknak rasa tua kan..woohoo!)

Rara Joe said...

rindu kat abg adam...

linahilmin said...

lina - nurhayati,
ramai org kata adam ikut daddy la.. tak besh tulll! makin vogue; aminnnn!

lina - diana,
a'ah d.. tinggi! dah separuh i!!

lina - mummyyaeesh,
mn ada tua... kan, kan, kan...

lina - rara joe,
drop by la dear, leh main2 ngan abang & adik skali..

nuffnang