nuffnang

Thursday, April 23, 2009

hari rajin saya

today is my most productive day...
serious dow!

changed semua bedsheets... utk 5 katil tau!
washed 6 loads in a row plus - jemur, angkat & lipat!!!
kemas dapur...
masak simple buttred rice, kari ayam, ikan goreng, sayur sawi brokoli goreng...
and best part sempat lagi baked choc chip butter cake!
ish.. tu pun tak citer termasuk jaga & main ngan anak2 lagi.....
wooohoooo!





TAPI....



before korang2 pikir nk bagi i award isteri mithali ke, supermom ke... ada 1 thing yg korang kena tau: semalam hari malas (oppppsssss... bkn malas, tp x sempat) i, so hubby tapau je nasi goreng & mee goreng mamak!
Ahakkkksssss!

6 comments:

Mrs LVoe said...

smlm lain yea cite dear. nie cite arini. hebat tul. siap buat cake skali.. bagus2

Nurhayati said...

wah hebatnye.. semua buat hari ni.. tukar bedsheet sampai 5 katil hebat2.. i satu katil je dah penat & sakit pinggang lagi huhuhu

ala.. biasa la selalu mmg ada hari malas dan hari rajin sedunia.. tapi cam i ni hari malas lagi byk dari hari rajin hehehe

mummYaeesh said...

kira rajin kuasa 2 la ni...
smlm nye dia kumpul cover tuk ari ni..
bile nak wat roti panggil weols rasa ni??woohoo..

CoNniE said...

isk biase la tu, kite pon kalo bab2 membasuh suke buat semua skali plus rajin tahap maxima la, itu jam mmg berpeluh2 laa..

tp kalo dah malas + penat kirim salam la...

Hezesuze said...

yuhuu!! bila plak nak jamu weols dtg rumah ang????? wakaka

kepingin nak ketemu dong!

linahilmin said...

lina - mrslvoe,
bagus bila datang rajin sha... klu tak.. ishhh!

lina - nurhayati,
sama lah kita, i pun byk gak ari malas!!! heeee...

lina - mummyyaeesh,
uoll pun slalu takde kat kl ni ha! bz manjang.. takpe2 nanti kita plan betul2..

lina - connie,
tu la, kebetulan, panas elok lak semlm..

lina - hezesuze,
boleh boleh... nanti plan ngan mummyyaeesh skali kay!

nuffnang