nuffnang

Friday, April 17, 2009

C.E.L.C.O.M. yg hampessss!!!

whole day c.e.l.c.o.m. 3g takde reception! urghhhhh!!!!

disebabkan panas tul ngan c, terus taktau apa nk citer... tekpelah tengok2 gambar dulu..
masa kat tpg aritu & masa otw balik kl...




baby ariana & tokwan..


my son makan laksa!!! 1st time ni dia try... mesti teringin coz org lain semua mkn..


dak kecik ni baru bangun tido masa ni... tu yg happy semacam tu..
kat R&R tapah... otw blk kl...





baru sampai umah masa ni...
adam mesti missed pc ni..
oh,kat tangan tu, nintendo gameboy, tokwan kasi adam!

8 comments:

Mrs Noba said...

erghhh..celcom itu!!! memang...

Anonymous said...

send my regard to papa n mami

tigrismalaya said...

comel dan fotogenik betoi ariana..

CoNniE said...

ariana so cute laa.. geram tgk dia pakai baju ade hood tu.. hehehe..

linahilmin said...

lina - mrs noba,
errmmm memang!!! nyampah!

lina - anonymous,
sure do (mcm kenal je sape ni!)..

lina - tigrismalaya,
:p
asek ariana je, mummynyer tak ke?.. isk..

lina - connie,
terkenyih2 je memanjang ariana tu!

kucingorengemok said...

saya reti makan laksa (selain dari johor punya) bila umur dah belas² tahun. heheh.

linahilmin said...

lina - kucingorengemok,
amacam... sedap x laksa utara?

mummYaeesh said...

pandainye adam nak try mkn laksa!
klu yaeesh..jamah pun jgn haraplah...

nuffnang