nuffnang

Wednesday, April 1, 2009

31% off!!!

i think this is a normal scenery at baskin robbins outlet when it come to end of the month... (i mean the month with 31 days)
this is 31 march 2009, at almost 10pm, at Subang Parade...








i pun gigih gak q walaupun ramai cam tu...
there you go, 1 pint!





Actually, keluar dr rumah pun dah lambat, bout 8+... g usj dulu coz hubby ada hal kat situ, then only to subang parade... Ingat nak masuk Mothercare, nk cari teats & new avent bottles for adam, tp MC dah tutup lak.. ish, masa tu baru kul 9+!..


dah MC tutup, terus terjah MPH sebelah tu je...
beli ni!

twilight by stepenie meyer.. and untuk abang adam (share ngan adik gak tau!), beli lah elmo tu..


masa turun nk take away food kat ground floor, nampak body shop... nak ronda2 jamu mata kedai lain pun byk yg dah tutup...
i think lama giler i masuk Bodyshop, seriously... adalah dekat2 7-8thn!!! dah masuk tu, haruslah sambar satu dua brg kan... oh ya, their having a promotion now, buy 3 items and the cheapest among it got 50% off... menarik, kannnnn......







2 push lights...
satu letak kat katil abang, satu utk adik!...



thats all for now...
take care everyone!

9 comments:

mummYaeesh said...

bestnye shopping!da lama tak shopping!wlupun beli sepit rambut tu pun da rasa heppy!woohoo

linahilmin said...

lina - mummy yaeesh,
eh, betul tu.. masuk bookstore beli pen sebtg pun dah best..

tigrismalaya said...

semalam aiskrim new zealand tuh tapi tak sempat nak pi...

upss...ptg tadi pon pg subang parade jumpe member..

Mrs Noba said...

wowh! ramai nyer org beratur???

Nurhayati said...

smalam tak sempat nak ke BR sedihhnyyerrrrrrr... tapi smlam dapat makan durian.. lama tak makan sampai pening huhuhuhu

eh suka la push light abang & adik... menarik cam nak beli gak hehe menyibuk je kan ikut orang huhuhu

hezesuze said...

ermm padanlah time earth hour ari tu beli 2 donut dpt free 2 lagik...kalo tau beli 5 dpt free 5 kan kekdahnye..hehehehe

Mrs LVoe said...

sha sanggup beratur tp my hubby slalu ckp xyah la. suh beli rege biasa :-(

twilight sha lum baca.. dok skip baca new moon. ade kt adik buku twilight tu. org kata best giler

CoNniE said...

hohoh.. lama tak singgah sinie.

huhu, shopping.. best best...

linahilmin said...

lina tigris malaya,
x penah try newzealand tu, sedap eh...

lina - mrs noba,
a'ah... meriah!

lina - nurhayati,
kita pun hantu durian! mmg comel lampu tu.. suka je adam ngan ariana..

lina - hezesuze,
tu la pasal!

lina - mrs lvoe,
sha, saje je memeriahkan keadaan, seb baik staf nyer ramai & cekap takle q lama.. akak baru start twilight.. pg 12!

lina - connie,
ha, ni dia org yg baru blk cuti2 mesia!

nuffnang