nuffnang

Tuesday, April 7, 2009

6 bulan berlalu....

cepat betul masa berjalan...
and today, she's 6mth old...
& dah boleh makan nestum...
dah boleh makan baby's biscuit..
dah boleh bergerak menggunakan walker dengan laju sekali...
dah ada 2 btg gigi....




and she's into twilight too!!! huhu....

8 comments:

Nurhayati said...

wah dah ada gigi 2 batang.. =)

CoNniE said...

comey jer dia... cpt2 bsr yea..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aduhh nk kidnap gmbr girl nie bleh ... comel bangat ;-)

kucingorengemok said...

re: tq, ada jugak org cari kita ye :) dah malas masak sendiri, kena tutup rumah lama, rumah baru ni gambar makan luar je, hehe.

hezesuze said...

so sweet & so cuteee....muahhh

linahilmin said...

lina - nurhayati,
a'ah.. tu yg asik tersembur airliur!

lina - connie,
:) cpt besar leh tolong mummy wat keje umah! heee...

lina - diana,
siler2... Insyaallah yg dlm perut u tu pun girl.. take care tau!

lina - kucingorengemok,
leelin, kita kipas susah nk mati blog awak le!

lina - hezesuze,
nanti soh ariana muah2 balik anty heze, harus penuh ngan ailio!! huhuhu...

mummYaeesh said...

ulat buku gak ke??
eee geram jek dgn dak ariana! kirim cubit satuuuu..woohoo

linahilmin said...

lina - mummyyaeesh,
kiriman dr yaeesh adam takde ke utk ariana?..

nuffnang