nuffnang

Wednesday, November 3, 2010

yang menjadi igauan!

2 benda ni lah yg buat tidur malam tak berapa nak lena! ha ha!

1. LV Neverfull MM Damier Ebene









2. LV Alma Vernis in Gris Art Deco


cantik kan! adehhhhhh, apsal lawa sgt nih!
ps- ehemmm... encik husband, nk NF hujung bulan ni to ganti my Coach Poppy as my bag lenjan & Alma tu masuk yearly budget for 2011 ehhhh.... tq in advance! ahaks!

8 comments:

FAM said...

santekkkkkkkkkkkkkk sangat both

linahilmin said...

FAM, santek kan; duit dlm poket saja tak brp cantik! ngeeeee!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nak tumpang tengokkkkkkk .. itu jer mampu ;-)

Joy said...

lina..plse ambik cik Alma. NF lawa tp..ada tapi nye...heheheh

Hezesuze said...

oooooo ni le yang uols buat status MM ler..PM ler ek...huhuhu

dua2 cantik...mintak jek haha

mekchu said...

sape yg tak bleh tido malam nih sbnarnya.. hehehe

linahilmin said...

D, ohhh... kita ni pun baru sekadar berangan jek! :p

Joy, aaaa... apa tapi tu? mau tau lah! tp kan ikut hati (bkn ikut poket ye!) NF bag lenjan & Alma bag formal gittew! :)

heze, he he... inilah benda nya sis! mintak tu boleh, ringgit je takdek! adehhh! :p

mekchu, both.. org yg berkenan ngan org yg bakal keluar kan duit utk bayar! ha ha!

DaZzlingLilLy said...

i pun suka alma vernis art deco tu...

nuffnang