nuffnang

Thursday, November 25, 2010

Siri Hotel : Empire Hotel, Subang

this is our once a month short gateway.
tak dapat bawak anak pegi jauh, dpt pegi check-in kat mana2 hotel area KL/Selangor pun dah ok, as long as diaorang rasa macam bercuti.

ni hotel yg baru dibuka di area Subang Jaya.
attach to Empire Shopping Gallery.





this exactly rupaa bilik yg kitaorang ambil. sorry, tak ambil sebarang picture bilik sebab masa sampai hp takde battery & lepas dah charge semua, bilik pun dah tunggang langgang. Overall, ok la... ada king size bed, ada small dining table.... masih selesa untuk anak2 berlari2! very modern & minimais concept.



pujaan hati i yg tengah menunggu daddy register utk check-in

Empire Hotel ni menggunakan IPTV, sangat canggih. All-in-1, semua main tekan je. ada movie, tv channels, radio, internet (ask wireless keyboard from customer service counter!), games... even room service pun boleh terus request from here!

ni contohnya, i tengah order our lunch dengan IPTV.

Foods semua ok, sedap! harga pun ok, standard harga makan kat hotel lah. tp kira puas hati juga.. kecuali, fruits platter; yg ni i rasa mahal... rm16 utk fruits yg sangat sedikit!

untuk dinner, we decide untuk turun take-away dr mall..
my girl at The Teh Tarik Place!

next morning, turun utk buffet breakfast... and i truly love it. Alhamdulillah, foods spread banyak & rasa juga sedap!
my plate; yg 1st...
:)
lepas dah makan sampai nak pecah perut, terus buat sesi jalan2 dlm shopping mall, best gila! nk shopping pun best, since orang tak ramai lagi...
dan ini hasilnya!
:p
abang & adik icecream's session!

lama rasanya blog ni takde gambar sebanyak ini kan!
:)





4 comments:

FAM said...

menarik jugaklah! ada pool tak?

Hezesuze said...

wah sonoknye uols....ada pool tak? anak2 sis suke mandi pool jek haha...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bulan lps company hubby ada event dinner kt sini .. bestttt food dia .. unikkan interior dlm tue ;-)

linahilmin said...

FAM & Heze, errrr... errr.... i knew ada, somewhere! *gulp* seriously, i tak check pun! :(


d, a'ah food mmg best & interior simple tp unik kan!

nuffnang