nuffnang

Tuesday, November 23, 2010

LV Neverfull GM Monogram





Alhamdulillah, dah berada dlm genggaman, cuma belum dirasmikan je lagi.
Beli di KLCC, Ahad lepas.
i bought yg GM size, (the biggest), senangkan.. alang2 nk buat bag lenjan biarlah boleh sumbat segala aneka!
since beli yg paling besar, maka kotaknya pun besar, jenuh jugalah menjnjing dalam KLCC tu... tapi, demi NF rela je! :)
dan untuk menunjukkan betapa besarnya, paper bag tu, ni dia pic my darling girl duduk melepak dlm paperbag Louis Vuitton!

peace ya!!!!
ps- ada 'orang tu' bought himself Prada bagpack, but since this is my blog.. tak yah lah letak pic bag 'orang tu' kan! ngeeeeeeee!

10 comments:

Nurhayati said...

wah wah wahhh
sudah beli NF.. caya la..weh jgn kata ariana yg bole dok dlam tu..ai pun bole gak hehehe

mesti dah melaram ngan cik alma skali kan.. hmm kan dah kata, silap2 u yg dah try dulu sblm i.. hehehe

u pun sama cam ai, barang i je tunjuk, barang en asben takyah.. :)

linahilmin said...

yati, haruslah u muat, u tu kecik molek orgnya! comel gitu!
ohhh, sudah cuba! lagi cuba, lagi dok teringat2! lawaaaaa la sgt! isk isk isk...!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

comei jer gmbr yg dlm paperbeg LV tue ..muat tue ..heh..heh... santekkkk ler beg nih

Awin Roslin said...

ya Allah, sabar je lah siap buat peace duduk dalam tu. hahahahahaha,.

zailamohamad said...

seb baik abang dia xmasuk juga dalam paper bag tu, hahahaha

linahilmin said...

d, ha ha, budak tu memang, sibuk serba serbi!

awin, sgt geram kan! dah pandai wat peace bila org nk amek pic!

zaila, alaaaa... abg yg mula dulu ni, pastu adik dok ngikut!

DaZzlingLilLy said...

weee....dah dapat..bestnya..i punya MM jer..NF mmg berbaloi beli..ringan jer..

linahilmin said...

lily, u tu comel lote je, MM sesuai la...tp mmg best kan, memacam leh sumbat!

~ Nina ~ said...

Nak tanye brapa yer price for NF GM kat klcc?

linahilmin said...

Nina, salam kenal! its rm2650.. :)

nuffnang