nuffnang

Friday, November 26, 2010

Coach Carryall; my all time favourite pattern from Coach

Kalau sebut tentang Coach, ni carryall yg selalu jadi idaman hati i.
For me, i rasa pattern ni sangat classic.
Rasa sangat classy and elegant too.
Its a handcarry bag, dan pastinya akan buat kita bertambah anggun terutama kalau ke majlis seperti kenduri kahwin! (kata cuti sekolah kan, inilah antara agenda utama! :p)
Coach Carryall juga antara pilihan i bila mula2 i beli Coach.... dan pastinya, andai i beli lagi Coach, haruslah Carryall juga yg bakal i pilih.





lawa2 kan!




dan ini latest from Coach yg juga buat hati i berdebar2!
lawa la sangat!

picture courtesy of : http://bellaladystore.blogspot.com/
sila pakat2 order ye!



6 comments:

Joy said...

Carryall mmg classy... tetapi lelama mcm berat lak. [sebenarnye isi byk brg sgt..hehehe]...tp pic last tu lawa!

i.s.z.a.n said...

cantik beb, sila sambaq! ngeeeeeee

Hezesuze said...

wow! cantik sgt2....huhu

linahilmin said...

joy, i personally rasa carryall ni timeless kan!

iszan, waaaa... klu la sambaq tu tak perlukan duit yg agak byk, dah sambaq dah!

heze, cantik kan sis kan!

zailamohamad said...

i pon berkenan sebab pk nak sumbat netbook ni, tapi takut xlarat nak carry lah plak..but seriously berkenan!!

linahilmin said...

zaila, nk ltk netbook i rasa baik u cari yg boleh shoulder carry, klu tak harus lah juga lenguh urat tangan nk bawak tu... kan!

nuffnang