nuffnang

Thursday, March 19, 2009

Ini lah dunia saya!



abang adam berposing seksi!


adik ariana dah mula tumbuh gigi :)







Alhamdulillah...
pilihan menjadi stay-at-home-mum adalah satu keputusan tepat yg pernah saya buat..
walaupun ada yg kata; penat je dulu belajar tinggi2...
walaupun ada yg kata; rugi je tinggal gaji yg dah ribu2...
yg pastinya, saya bahagia dgn cara saya tersendiri...
yg pastinya, saya dapat kepuasan yg maksimum...
walau penat terkejar2...
walau makan kadangkala sambil berdiri sambil berdukung..
walau selalunya solat diakhir2 waktu.. (oh, jgn tiru aksi ini..!!!)
saya bersyukur dgn takdir Allah untuk saya...
dan saya bangga dengan diri saya; seorang workholic dahulunya kini boleh duduk dirumah menguruskan anak2... (saya harap en suami bangga juga dgn saya!!!)

5 comments:

hezesuze said...

betul3...wlpon kdgkale penat tp hepi nengok anak mmbesar dpn mate kan...

kdg2 nak marah x jadi la plak coz nengok gelagat & keletah anak2 yg bak org kate 'sejuk perut ibu mengandung'...huhuhuh

mummYaeesh said...

wah bangganye!
betul betul betul..
weols pun slalu kena...
watpe belajar tinggi2 tp tak keje ikut kelulusan dok berpanas wat event!woohoo...
takpe yg penting rezeki ada dimana2 and yg paling penting kita HAPPY!! (happy ke weols??)whoops!

syareena said...

wa.... bestnye x keje...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah bestnyer kalau kita pun dpt duk umh cam lina .... sure besttt ;-)

linahilmin said...

lina - hezesuze,
tu lah rasa puas hati & selamat je ...

lina - mummy Yaeesh,
happy..!!! Insyaallah kena happy2 + positive selalu...

lina - syarena,
Alhamdulillah... best!

lina - diana,
best! x yah lah nk pening2 pasal maid ke, pasal nursery ke.. kurang la risau sket!

nuffnang