nuffnang

Sunday, March 29, 2009

28 march 2009 : EARTH HOUR

MISSION ACCOMPLISHED!



countdown with 8tv channel...
5...4....3....2....1!!!
my darling boy, staring the candles...
congratulations to all malaysian whom participating in this campaign!



ps- nasib baik my lil girl nap masa ni.. so, by the time dia bangun balik dah leh switch on lampu blk!


8 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kami tak psg lilin pun coz lampu luar ada terang skit .. he..he.. ;-)

Mrs LVoe said...

kitaorg buka kipas & tv psai tgh dinner hehehe.. lampu semua tutup

Nurhayati said...

wah adam dok tenung candle tu nak tiup ke??!! hihihi

kitaorg tak leh nak pasang lilin, bila pasang si tonet tu dok sibuk nak tiup.. nasib baik ada lampu luar ada la cahaya sket. ;)

tigrismalaya said...

ai pon participate...

tapi tetap buka kipas dan tibi, tapi 1/2 jam sajork sebab adik datang uma dia nak wat keja2 dia...terpaksa on lampu tapi yang malap jer tuk dia...hihihi...

tigrismalaya said...

oh yer, thanks tuk award tuh..

dah amik dah tapi n3 pasal award tuh blom smpt publish lagi...bizi katanyer..

hezesuze said...

hahaha...ze xbergelap pun coz kt giant shah alam beli belah kekdahnye..huhuhuh

mummYaeesh said...

weols pun suka mende2 mcm ni! anything yg positif & patriotik weols memang sgt berminat nak participate!weols siap register bagai & klu perasan weols ada letak campaign tu kat blog! tp sedihnye malam kejadian..weols on d way ke uma pengantin pompuan...my bro kawin la plak!

linahilmin said...

lina - diana,
d, i jgn tidak ada le 2 bth bday candles!

lina - mrs lvoe,
sama lah sha.. akak pun tutup lampu je, lain 'on'!

lina - nurhayati,
sama la adam pun, tp bkn dia nk tiup, dia paksa kita yg tiup! haru tul!

lina - tigrismalaya,
1/2 jam pun ok la tu... kang ada yg tulis mende lain kang!

lina - hezesuze,
klu giant tu bergelap gak,harus brg2 tinggal separuh je!

lina - mummy Yaeesh,
dah ada org nk kawen nk wat mcmmn kan... klu tutup lampu kete sah2 jd benda lain ye dak! yg penting, tutup lampu sblm kuar umah...

nuffnang