nuffnang

Saturday, March 21, 2009

Ada Apa dengan Aeon Buikit Tinggi...

petang jumaat, kami ke Aeon Bukit Tinggi..... again!!!
Layan gambar je lah ye....



1. before gerak... susah tol nak amik gambar my lil boy ni!
2. baru balik... comot!


-sesi abiskan duit-


1. I-pen & books for adam... pen ni ditunjuk2 kat words dlm buku tu akan bunyi la... canggih tul dak2 zaman sekarang..
2. ni utk mummy, the cupid effect by dorothy koomson.. (tau x, this month i beli 2 buku je, 1 yg ni another 1 malay novel)..



Bundle of clothes for darling ariana..



1. kfc variety bucket
2. popcorn & coke... (nampak sgt kemaruk nk tengok cinema! guess what, last movie yg i watched..... bee movie, ha jawab abad ke berapa tu????)... takpe tunggu ariana besar sket boleh la..


-cinta hati saya-




ps- shila, thanks ye utk pressie tu... suker!!!
pss- diana, nanti kta plan betul2 lepak kat aeon tu ye, kasi adam dzarif jumpa adam mukhriz!

4 comments:

CoNniE said...

shopping shopping.. hehehe..

hezesuze said...

ze pegi ari khamis...hehehe

slalu ke gi jusco bkt tinggi tu???? bleh kite jumpe kan

Nurhayati said...

bulat mata Ariana.. leh geng ngan Zara ni..hihihi
wah sronok tul soping.. beli novel lagi.. sbb ek baca.. kalau i tak sempat huhuhu

linahilmin said...

lina - connie,
tu lah, ada je cara nk ngabiskan duit!

lina - hezesuze,
laaa... next time kita leh janji2 jumpa k!

lina - nurhayati,
a'ah.. sama la ngan zara yg comel tu!!!
ni pun x terkejar la, baru sampai page 16!!!

nuffnang