nuffnang

Wednesday, May 5, 2010

misi......



melengkapkan novel koleksi karya SUSAN ELIZABETH PHILLIPS


i've collected 11 of them, dah sekarang tengah cari yg lain; lagi 8 buah yg dalam gambar bawah ni.


memang susah jugak nak dapat her books kat sini, since banyak buku2 dah lama dikeluarkan... tapi in case ada sesiapa yg nak jual ke, ternampak ke... let me know ye! please.., pretty please....


seriously, i suka sangat2 dengan cerita2 SEP ni, eventhough semuanya kisah cinta yg seolah2 sangat cliche, tapi the way she linked satu character with another sangat interesting la! sukaaaaaaaa!


so, here the rest of the books yg i tengah cari....


















website SEP : http://www.susanephillips.com/





ps- SEP's picture kat atas sekali tu i amek from her facebook. sila click 'susan elizabeth phillips' kat facebook searh kalau nak add dia ye.

1 comment:

honeylanz said...

wah... lg 8 nk accomplish... Has suka mitch albom ;)


* suggest 1 yg paling best dari SEP ni..

nuffnang